Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák! Ki, milyen kikapcsoló...

Anyukák! Ki, milyen kikapcsolódást vállal be baba mellett?

Figyelt kérdés
Az is érdekelne mikor hagytátok otthon először a babát ilyen célból,illetve kire?
2012. febr. 22. 13:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
46%
Szórakozni nem voltam (2 éve)nem is hiányzik!olyan volt h barátnőmmel elmentünk császkálni addig Apa volt vele.Kettesben nem járunk sehova nincs kire bízni vagyis lenne de nem bízom rájuk!!de így is jól elvagyunk?kettesben az ágyban szoktunk szórakozni ha eljutunk odáig:)
2012. febr. 22. 14:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Mondjuk az én babám csak tápszeres, így könnyebben megyek!

Egy hónapos volt,amikor már 3 órát anyóssal volt.

Most két és fél hónapos, de heti egyszer pár órát vagy apára, vagy mamára hagyom.

Ilyenkor elintézem a dolgaim, vagy iszom egy kávét a barátnőimmel.

Bulizni nem nagyon van kedvem menni, viszont baráti vacsin már többször voltunk vele.

Általában délután 5-6 körül elalszik és enni meg fürödni kel fel, tehát bárhova el lehet vele menni!

2012. febr. 22. 14:49
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

Senkire nem hagytam sokáig a gyerekeket, nem éreztem, hogy ettől begolyóznék, rengeteg dolgot lehet baba mellett is csinálni. Simán lovagoltam, amíg a babakocsiban aludt egy árnyékos fa alatt, voltunk hagyományőrző bulin, vacsorán, lagziban stb., mindkét gyerekem gond nélkül aludt babakocsiban vagy hordozókendőben. Vittünk pár hetes babát nyaralni, pár hónaposat wellness hétvégére - szerintem bármit meg lehet babával is csinálni.

Három és fél éves a lányom, másfél éves a fiam, ő most szokott le a cicizésről, így most először mentünk el este valahová a férjemmel. Anyukám fektette le őket, a gyerekek imádják, nem is volt velük semmi gond, de abszolút szívesen megyünk olyan helyekre, ahová a gyerekeket is vihetjük.

2012. febr. 22. 14:57
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező! Szerintem ne máshoz mérd magad, majd ha már teljesen "begolyóztál", ahogy írod, el fogsz menni, nem kell ezt siettetni, persze feszegetni lehet az időpontok kitolását, vagy új embert bevezetni apa mellé.

Én is sokáig tartottam magam mellett,de amikor elmentem mondjuk bevásárolni, akkor végig azon görcsöltem hogy vajon mi lehet, aztán kb 11hós volt amikor már nem aggódtam és sikerült is kikapcsolódni.Anyám vigyázott rá, váltottunk 2 smst, a babának fel sem tűnt hogy fél napra ott hagytam.

2012. febr. 22. 15:45
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
10 hónapos a kislányom, de még fodrászhoz se jutottam el. Pedig elterveztem már párszor, de mindig közbe jött valami, most meg olyan időszaka van a babámnak, hogy nincs meg nélkülem túl sokáig, igy nem merem másra hagyni. Szivesen mennék még kozmetikushoz, néha szoláriumba, de már a bevásárlás is kikapcsolódás, csak ne kelljen itthon ülni.:-)
2012. febr. 22. 19:39
 16/17 Bogyo110 ***** válasza:
100%
1 éves kislányo és én heti háromszor zumbázni járok addig apa felügyel rá!
2012. febr. 23. 09:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Nekem konnyebb volt viszonylag mert a fiunk tapszeres. Nagyon osszetarto csalad vagyunk (legalabb is az en reszemrol, a parom szulei egy masik kobtinensen). A nagyim, a szuleim es a batyam is szivesen vigyazott ra akar ejszaka is. Mivel tapszeres volt, nincs ezzel problama. Illetve van egy nagyon aranyos bebiszitterunk is aki parszor beugrik egy heten. Eleg fiatalon lettem anyuka (becsuszott baba), es nem akartunk csak szulok lenni es megszunni, mint egyenek. Mivel a munkam a hivatasom, nem tudtam eg lenni sokaig nelkule igy a kisember hamar bolcsibe ment. Emellett eljartunk koncertekre, es szorakozohelyekre is (latin). Hetente egyszer ettermes randi amibol egyikunk sem enged. A parom nagy vilagutazo volt (a munkajabol adodoan) , ugy meg most is beiktatunk egy-egy europai utat. Kozel ket evesen jott velunk elosszor a masik nagyszulokhoz. Addig nagyizott itthon, amit mindig nagyon elvez. Szerintem szukseg van a szuloknek a kikapcsolodasra, kozosen is egyedul is. De ez mindenkinel valtozik es ez igy van gyengen. Mindenkinek masok az igenyei es ezt maguknak kell eldonteni! 🙂
2016. okt. 25. 12:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!