Anyukák! Ki, milyen kikapcsolódást vállal be baba mellett?
Mondjuk az én babám csak tápszeres, így könnyebben megyek!
Egy hónapos volt,amikor már 3 órát anyóssal volt.
Most két és fél hónapos, de heti egyszer pár órát vagy apára, vagy mamára hagyom.
Ilyenkor elintézem a dolgaim, vagy iszom egy kávét a barátnőimmel.
Bulizni nem nagyon van kedvem menni, viszont baráti vacsin már többször voltunk vele.
Általában délután 5-6 körül elalszik és enni meg fürödni kel fel, tehát bárhova el lehet vele menni!
Senkire nem hagytam sokáig a gyerekeket, nem éreztem, hogy ettől begolyóznék, rengeteg dolgot lehet baba mellett is csinálni. Simán lovagoltam, amíg a babakocsiban aludt egy árnyékos fa alatt, voltunk hagyományőrző bulin, vacsorán, lagziban stb., mindkét gyerekem gond nélkül aludt babakocsiban vagy hordozókendőben. Vittünk pár hetes babát nyaralni, pár hónaposat wellness hétvégére - szerintem bármit meg lehet babával is csinálni.
Három és fél éves a lányom, másfél éves a fiam, ő most szokott le a cicizésről, így most először mentünk el este valahová a férjemmel. Anyukám fektette le őket, a gyerekek imádják, nem is volt velük semmi gond, de abszolút szívesen megyünk olyan helyekre, ahová a gyerekeket is vihetjük.
Kedves Kérdező! Szerintem ne máshoz mérd magad, majd ha már teljesen "begolyóztál", ahogy írod, el fogsz menni, nem kell ezt siettetni, persze feszegetni lehet az időpontok kitolását, vagy új embert bevezetni apa mellé.
Én is sokáig tartottam magam mellett,de amikor elmentem mondjuk bevásárolni, akkor végig azon görcsöltem hogy vajon mi lehet, aztán kb 11hós volt amikor már nem aggódtam és sikerült is kikapcsolódni.Anyám vigyázott rá, váltottunk 2 smst, a babának fel sem tűnt hogy fél napra ott hagytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!