Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy kismamának nem nő a...

Ha egy kismamának nem nő a babája ugy ahogy kell, az miért lehet?

Figyelt kérdés
34 hetes kis mama vagyok es most voltam a dokinal es nem eleg nagy a babam a korahoz kepest. es nem tudja megmondani miert. pedig mindene megvan es egeszseges csak tul kicsi.
2008. aug. 13. 18:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
lehet genetikai adottság. te és a férjed mekkorák vagytok? ha alacsonyak, soványak, akkor lehet kisebb a baba. 34 hetesen már nagy eltérések lehetnek.
2008. aug. 13. 18:46
 2/15 A kérdező kommentje:

szia

mi mind a ketten atlagos meretuek es kilok vagyunk. en 1,68 cm ferjem 1,76 es kiloba en 67 ferjem 90. szerintem ez normalis meret. nem??? akkor lehet hogy a babank alacsony lesz? de egyikunk csaladjaban sincs kis novetu ember.

2008. aug. 13. 18:56
 3/15 anonim ***** válasza:
ez érdekes! a súlya kicsi vagy a hossza? csak mert a hosszt ebben a korban már nem nagyon lehet megsaccolni!!!
2008. aug. 13. 19:18
 4/15 A kérdező kommentje:
sajnos a sujja. 1,60 es kene legyen 2,30
2008. aug. 13. 19:21
 5/15 anonim ***** válasza:

a súlyát a testrészei méretéből számolja ki az uh-gép. tehát valószínűleg mindene kicsi, különben nem jöhetne ki kis súly.

leírnád az utolsó uh-n mért adatokat? (bpd, hc, ac, fl)

2008. aug. 13. 19:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia!Én 20 hetes voltam, amikor súlyos fejlődési rendelleneséget találtak, nem is lehetett a babát megtartanom. Akkor itt nekem válaszolt egy lány akinek szintén kisebb volt a babája, és neki csak a 30. hét után vették észre. Egészséges babája született szerencsére, csak kisebb mint az átlag. Talán olvassa a kérdésedet és tud valamiben segíteni.
2008. aug. 13. 20:04
 7/15 A kérdező kommentje:

hat szia.

nekem igy irja a papiron.:dbp75 mm

ca 260 mm

lf 66 mm

lh 52.5 mm

na remelem ezek kellettek nekem igy irja a papiron. de akkor mindig kicsi fog maradni kis novetu vagy mi?

2008. aug. 13. 22:28
 8/15 anonim ***** válasza:

SZia!

Én ugyanigy voltam a kislányommal. Végig kisebbnek mondták 1 héttel,de igazán a 38 hetes uh-on mondta azt a doktornő,hogy retardáció gyanús,mert a 2500gr sincs. Rá 1 hétre született meg,2820gr-al.A mási két gyermekem 3500gr-al a világra. Az egyikük 39 a másik 37 hetesen. Mondták,hogy azért nem fejlődött rendesen,mert nagyon kicsi volt a lepény. Ráadásként csinált a köldökzsinórra is egy csomót.

2008. aug. 14. 05:30
 9/15 anonim ***** válasza:

szia!

méhlepényedre, köldökzsinór áramlásra mit mondott a dokid? barátnőmnél a méhlepénye volt kicsi, ezért nem fejlödött a kicsi,neki 34. hetesen császárral kivették, egészséges babócája lett, csak kicsit kisebb

2008. aug. 14. 08:23
 10/15 anonim ***** válasza:
menj el egy másik orvoshoz is 4d uh-ra,mond meg bejelentkezéskor mi a gond és hamarabb fognak fogadni.előző válaszoló vagyok
2008. aug. 14. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!