Ha egy kismamának nem nő a babája ugy ahogy kell, az miért lehet?
szia
mi mind a ketten atlagos meretuek es kilok vagyunk. en 1,68 cm ferjem 1,76 es kiloba en 67 ferjem 90. szerintem ez normalis meret. nem??? akkor lehet hogy a babank alacsony lesz? de egyikunk csaladjaban sincs kis novetu ember.
a súlyát a testrészei méretéből számolja ki az uh-gép. tehát valószínűleg mindene kicsi, különben nem jöhetne ki kis súly.
leírnád az utolsó uh-n mért adatokat? (bpd, hc, ac, fl)
hat szia.
nekem igy irja a papiron.:dbp75 mm
ca 260 mm
lf 66 mm
lh 52.5 mm
na remelem ezek kellettek nekem igy irja a papiron. de akkor mindig kicsi fog maradni kis novetu vagy mi?
SZia!
Én ugyanigy voltam a kislányommal. Végig kisebbnek mondták 1 héttel,de igazán a 38 hetes uh-on mondta azt a doktornő,hogy retardáció gyanús,mert a 2500gr sincs. Rá 1 hétre született meg,2820gr-al.A mási két gyermekem 3500gr-al a világra. Az egyikük 39 a másik 37 hetesen. Mondták,hogy azért nem fejlődött rendesen,mert nagyon kicsi volt a lepény. Ráadásként csinált a köldökzsinórra is egy csomót.
szia!
méhlepényedre, köldökzsinór áramlásra mit mondott a dokid? barátnőmnél a méhlepénye volt kicsi, ezért nem fejlödött a kicsi,neki 34. hetesen császárral kivették, egészséges babócája lett, csak kicsit kisebb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!