Minden kismamának megszámolták a 20. heti genetikai vizsgálatnál a babája ujjait?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 11:10
1/13 anonim válasza:
Én kértem, hogy számoljuk meg, a doki édes volt, megmosolyogta a kérést, de megszámolta, és mutatta is:)
ҝ
2/13 anonim válasza:
Nekem megszámolták kérés nélkül is.
3/13 A kérdező kommentje:
Ha én nem kértem, elfelejtettem, akkor most mit tehetek? Legközelebb 4 hét múlva megyek 4D-re. Érdemes addig bejelentkeznem valahova máshova?
2010. márc. 5. 11:17
4/13 anonim válasza:
Ha gond lenne, szóltak volna... ha meg nem és véletlenül 6 ujja van a picinek, akkor se tehetsz semmit. Kár emiatt bárhová is rohangálni :)) Egyébként nekem se számolgatták hangosan soha, csak annyit mondtak, hogy a végtagok rendben vannak :D
5/13 A kérdező kommentje:
Igazából nagyon jó genetikus szakember az orvosom, csak beparáztam... Ez a következő aggódnivaló, úgy látszik. Gondolod, hogy szólt volna? Vagyis attól hogy nem mondta, végigszámolgatta?
Bocsi, ha butus a kérdés, csak aggódom!
2010. márc. 5. 11:22
6/13 anonim válasza:
Ha 6 ujja lenne ez a legkisebb baj sztem a rendellenességek közül...nyugi....:)
7/13 anonim válasza:
Sőt régen abból lettek a agy sámánok akik 6 ujjal születtek többek között:)
Móricz Zsigának is 6 ujja volt ,lecsippentették és pápá
8/13 anonim válasza:
Szia!Nekem nem számolták meg akkor,sőt 2 perc alatt lezavarták,viszont utána elmentünk 2 hét múlva 4dre,és ott úgy tartotta a kis kezét,hogy megszámoltuk,és megvolt:-)Ne aggódj tuti megvannak a kis ujjacsái a babádnak!29 hetes km
9/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok? Amúgy Ti hány uh-on jártatok a terhességetek alatt?
2010. márc. 5. 13:25
10/13 A kérdező kommentje:
Jaj, bocsánat, ez nem kérdés volt! :D Ez kijelentés! Aranyosak vagytok!!!
2010. márc. 5. 14:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!