Minden kismamának megszámolták a 20. heti genetikai vizsgálatnál a babája ujjait?
Figyelt kérdés
2010. márc. 5. 11:10
11/13 anonim válasza:
:))
Mi voltunk az elsőn, amikor megállapították, aztán 12-, 18-, 24(elmentünk 4d-re:D), 32-, 38. héten.
Nyugi, biztosan megvan mind a 20 ujjacska:)
ҝ
12/13 anonim válasza:
A 18. heti kötelező genetikai UH-n NEM számolták meg :( Sőt, a 21. héten voltam Pesten rossz AFP eredmény miatt genetikai tanácsadáson, ott volt egy alapos UH, de ott sem számolták meg.
Másfél hét múlva megyek 4D-re, majd ott én megszámolom :)
13/13 anonim válasza:
Én csak a kötelezőkön voltam. Nem mentünk 4D-re. Igaz, már 4. baba és nem vagyok/voltam az a parázós típus. Emellett, ha komoly baj van, azt észreveszik normál uh-n is, emellett a két genetikait nagyon jó helyen, nagyon jó orvos csinálta. Ja! És ilyen apró eltérés, mint az ujjak száma, igazán nm oka arra, hogy az ember mondjuk elvetessen egy amúgy tökéletesen egészséges gyereket.... legalábbis szerintem. Akkor meg minek rajta parázni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!