Kismamik tényleg így volt: azt mondják, ha egy kismamának sokat ég a gyomra nagy hajú babája lesz?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Én 20 hetes kismama vagyok, eddig nem volt ilyen tünetem, de ma elviselhetetlenül ég a gyomrom és érzem, hogy jön fel a sav.2011. ápr. 10. 12:41
1/18 anonim válasza:
Szia!
A terhesség alatt normális az égetés.Ezt a megfigyelést nekem is szokták mondani,de akkor nekem nagyon nagy haju babám lesz... :D
Se a párom,sem én nem rendelkezunk kevés hajjal,sott!!!Suru gondor szoke hajam van,a páromnak is az lenne,ha persze nem hordaná 3mm-esnek.
Szoval nem tudom,hogy mennyire igaz ez a megfigyelés.Majd ha 1honap mulva megszultem,megmondom.
További szép babavárást. :)
2/18 anonim válasza:
Hú ilyet még nem hallottam, de mi köze is lenne a kettönek.
Nekem nem volt jellemzö a gyomoréges, habár néha elöfordult pl hagymás borsos kajáktól, és nagyhaju babám lett.
3/18 anonim válasza:
nekem nagy hajjal született a kisfiam,de nem igazán éreztem,hogy égett volna a gyomrom :)
4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nem tudom van e köze a kettőnek egymáshoz, de az öregek ezt szokták mondani. :-))))
2011. ápr. 10. 12:51
5/18 anonim válasza:
A lányaim nagy hajjal születtek. (ikrek) Egyáltalán nem éreztem soha sem gyomorégést.
6/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy köze lenne egymáshoz a kettőnek. Mondjuk nekem rengeteget égett a gyomrom, nagy hajjal született a kislányom. De annak idején én is, és a férjem is hajas babák voltunk, szóval nem meglepő. :)
7/18 anonim válasza:
Amikor anyukám velem volt terhes, nagyon égett a gyomra. Aztán mikor megszülettem, mesélte anya, hogy amikor vittek etetni akkor mindig mondták a nővérek, hogy meghozták a hajasbabát :D Nagyon nagy hajam volt. Viccesen néztem ki a nagy vörös hajammal :D
8/18 anonim válasza:
Égett a gyomrom,nagy haja volt mindkét lányomnak,de szerintem nincs összefüggés.
9/18 anonim válasza:
Kisfiam elég sok és nagy hajjal született, viszont egyáltalán nem volt gyomorégésem.
10/18 anonim válasza:
1.babám kopaszon született: égett a gyomrom mint a fene majdnem végig
2.babám nagy hajjal: talán egyszer égett vele a gyomrom a legelején
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!