Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik tényleg így volt:...

Kismamik tényleg így volt: azt mondják, ha egy kismamának sokat ég a gyomra nagy hajú babája lesz?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Én 20 hetes kismama vagyok, eddig nem volt ilyen tünetem, de ma elviselhetetlenül ég a gyomrom és érzem, hogy jön fel a sav.
2011. ápr. 10. 12:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Igen ezt en is halottam de cafolom nagyon egett a gyomrom es kopasz volt a babom ugyhogy ennyit errol
2011. ápr. 10. 13:10
 12/18 anonim ***** válasza:

Nekem egyfolytában égett a gyomrom, a torkomig.... Aztán a kislányom sürű nagy hajjal született, hátul takarta a nyakát, le sem kopott. Most 2 éves és a háta közepéig ér.

Én hiszek benne, nem minden hülyeség, amit mondanak az emberek :)

2011. ápr. 10. 14:02
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem is a 20. héttől égett állandóan a gyomrom, a kisfiamnak alig volt haja a születésekor, még most is elég ritkás, most 5 és fél hónapos.
2011. ápr. 10. 14:52
 14/18 anonim ***** válasza:

Ez ugyanolyan "hülyeség " hogy csúcsos has, fiú, széles kerek lány(ugye ez csak a testalkattól függ!)

Iszonyat nagy és dús hajjal született a kisfiam(az összes babának egyszerre nem volt ennyi haja, akik akkor voltak a kórházban), és még egy picit sem égett soha a gyomrom.Most 7 hós, és aki nem ismer simán lekislányozzák, mert vállig ér neki.(Az első melegben jön az első vágás, de nagyon fura lesz :(( )

A gyomorégés a 35 héttől, amíg "leszáll" a has gyakori, aki hajlamos rá, mert ekkor van a méh a legmagasabban.

Szerintem te felkészülhetsz erre, mert már most is érzed!

Egyél többször kevesebbet, azzal talán segíthetsz egy kicsit magadon!Kitartás!

2011. ápr. 10. 14:55
 15/18 anonim ***** válasza:
Egy picit sem égett a gyomrom, és olyan hosszú hajjal született a lányom, hogy már UH-on lehetett látni a 32. héten. :D
2011. ápr. 10. 19:13
 16/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Hát ez is úgy néz ki egy népi babona, de látom van akinél bejött.

BOLDOG BABAVÁRÁST MINDENKINEK!!!

2011. ápr. 10. 21:08
 17/18 anonim ***** válasza:

Ennek annyi a valóságalapja, mint hogy ha kerek a pocak, akkor lány, ha csúcsos, akkor fiú... Talán bejön, talán nem, de orvosilag tuti nem igazolt;).

A kisfiam annyi hajjal született, hogy még a kórházi nővérek is a csodájára jártak. És nem is a hossza volt a durva, hanem hogy iszonyú dús volt, nem lehetett látni, hogy van-e koszmója vagy nincs:P. (Mondjuk az apjának is ilyen nagyon erős haja van). Nem is hullott ki szinte semmi. Nekem mégsem volt jellemző a gyomorégés!

Szerintem ez inkább attól függ, hogy kinek mennyire helyezkedik el magasan a baba, és felnyomja-e a gyomorszájat, illetve a gyomrot, vagy sem.

2011. ápr. 10. 22:34
 18/18 anonim ***** válasza:
Ja, de UH-n nekünk mondták előre, hogy hajas baba lesz, mert látszott 34. héten is már:).
2011. ápr. 10. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!