Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha egy kismamának nem nő a...

Ha egy kismamának nem nő a babája ugy ahogy kell, az miért lehet?

Figyelt kérdés
34 hetes kis mama vagyok es most voltam a dokinal es nem eleg nagy a babam a korahoz kepest. es nem tudja megmondani miert. pedig mindene megvan es egeszseges csak tul kicsi.
2008. aug. 13. 18:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
hat most atkuldott egy masik dokihoz mert o nem tud mit mondani. de ha kicsit kissebb lesz mikor megszulom attol meg megnohet rendesen vagy kis novetu lesz??
2008. aug. 14. 10:11
 12/15 anonim ***** válasza:
próbálj megnyugodni, amíg nem tudni, hogy van-e baj egyáltalán! A 4d ultrahang szerintem is nagyon jó ötlet és talán időpontot is hamarabb kapsz (sok helyen már aznap tudnak fogadni, hogy betelefonálsz).
2008. aug. 14. 10:29
 13/15 anonim ***** válasza:

melyik városban vagy?

a párom is koraszülött volt,elég jól megnőtt 197cm, és 96kg...a barátnőm babója is szépen nől...kint is megnől,ne aggodj ezen,sőt még jobban gyarapodik:-))) ne idegeskedj, probálj minél hamarabb másik uh dokihoz menni,lehetőleg genetikushoz

2008. aug. 14. 11:12
 14/15 anonim ***** válasza:

szia!

hogy vagytok? doki mit mondott???

2008. aug. 18. 10:47
 15/15 A kérdező kommentje:
szia meg vagyunk remelem jol.nem voltam meg dokinal mert csak jovo heten mehetek. de szerintem csak no meg a picurkam mert rettentoen viszket a hasam es az aszt jelenti hogy meg nyulik a borom nem? eros kis baba sokat mocorog es nyomakodik. remenykedek.a ferjem optimista o azt mondja ugy is minden rendben lesz. ja a nenyukam mondta hogy mi es a tesoim meg unoka tesoim is kicsik voltunk mikor szulettunk alig ket es fel kilo ezert ne varjak nagy babat. het remelem. nekem mindegy csak legyen egeszseges. en erdejben lakom szetmer nemetiben.
2008. aug. 18. 14:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!