Mennyi ideig tervezed/tervezted a szoptatást? Akinek már nem szopizik a babája: úgy alakult ahogy tervezted?
Semmi esetre sem szeretném, ha egymás kritizálása súlne ki ebből. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, ki hogyan tervezi, illetve hogyan tervezte és miként alakult ehhez képest!
Köszönöm!
Nem terveztem előre. 3 hónapig csak szoptattam. Mindegyik 9-12 hónapos korában hagyta abba,amikor már mindent evett.
Nem is akartam ennél tovább szoptatni.
Fél évig csak anyatej, utána 1 éves korig, esetleg 2.
Ehhez képest lett 2,5 és 4 év, tandemben.
Az utolsóra reagálva: ez jó nagy hülyeség... és egyébként meg táposnak a csirkét szokták nevezni, nem a gyerekeket. Max. tápszeres, de nem tápos.
És az én gyerekem hiába tápszert kapott, nem beteges, szellemileg is teljesen rendben van, nagyon is okos, sőt, nem egy, nem kettő gyereket lepipál (22 hónaposan mondókázik, mondatokban beszél, stb.)
Köszönöm a választ mindenkinek!
Tudom, hogy mindenki azt ír, amit akar, de szépen kérem mégegyszer, hogy ne minősítgessük egymást, főleg nem a babákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!