Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi ideig tervezed/tervezte...

Mennyi ideig tervezed/tervezted a szoptatást? Akinek már nem szopizik a babája: úgy alakult ahogy tervezted?

Figyelt kérdés

Semmi esetre sem szeretném, ha egymás kritizálása súlne ki ebből. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, ki hogyan tervezi, illetve hogyan tervezte és miként alakult ehhez képest!

Köszönöm!

2011. júl. 23. 21:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Különösebben nem terveztem előre, 6 hónapot szerettem volna minimum.

Most másfél éves, tegnap este aludt el először cicizés nélkül.

2011. júl. 23. 22:01
 12/18 anonim ***** válasza:
100%

"Én le sem írom,hiszen szépen lepontozták azt,aki őszintén le írta a véleményét...Nem értem,hogy ennek mi az értelme..."

Az az értelme, hogy ez a BABÁK témakör, nem a szexualitás!!!! És a "kedves" lepontozott nem szoptatni szeretne, hanem...

2011. júl. 23. 22:03
 13/18 anonim ***** válasza:

Kedves 22.00! Erre gondoltál?

"Én két három órásra, de csak egy T vel ami nem a végéről hiányzik a szónak.

Ez a válasz 20%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 21:31"

Én értelmeztem, hogy mit akart ezzel írni: a szopatást tervezi 2-3 órásra, és nem a szoptatást. Még szép, hogy mindenki lepontozta...

2011. júl. 23. 22:03
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Tényleg....hát ez így elég nagy bunkóság,már nem azért.

Bocsánatot kérek tőletek,először le sem esett,hogy mit akar jelenteni az a "T" betű,amit írt...

Csak azért írtam,mert én sem szerettem volna fél évnél tovább szoptatni a babámat(végül csak 2 hét lett belőle) és emiatt sokaktól megkaptam a magamét.

Mégegyszer bocsánat

2011. júl. 23. 22:09
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
2 éves koráig terveztem, 25,5 hónapos volt amikor elvettem tőle. Akkor már csak este szopizott, minden sírás nélkül sikerült. Éjjel is 20 hós koráig szopizott, azt is rábíztam, hogy mikor hagyja abba. Hozzátáplálni 6 hósan kezdtem, nappal is cicin aludt el 2 éves koráig. 2 évesen bölcsibe ment, és magától leállt a nappali cicivel. Ott nem is kereste, pedig itthon előtte nem tudtam tőle elvenni.
2011. júl. 23. 22:36
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Én 1 éves koráig terveztem, most 14 hónqpos és még mindig szopizik, igaz már megeszik mindent, de a szopiról nem mond le.
2011. júl. 23. 22:46
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Legalább 2 éves korig tervezem, felső határt még nem döntöttem el, valószínűleg a picúrra bízom, kíváncsi vagyok meddig igényli majd :)
2011. júl. 23. 22:46
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
22.36-os vagyok. Szerintem ő még cicizne, ha nem veszem el tőle:-)De nekem már kellemetlen volt, fájt. De nagyon sajnáltam...
2011. júl. 23. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!