Mennyi ideig tervezed/tervezted a szoptatást? Akinek már nem szopizik a babája: úgy alakult ahogy tervezted?
Semmi esetre sem szeretném, ha egymás kritizálása súlne ki ebből. Egyszerűen csak kíváncsi vagyok, ki hogyan tervezi, illetve hogyan tervezte és miként alakult ehhez képest!
Köszönöm!
Különösebben nem terveztem előre, 6 hónapot szerettem volna minimum.
Most másfél éves, tegnap este aludt el először cicizés nélkül.
"Én le sem írom,hiszen szépen lepontozták azt,aki őszintén le írta a véleményét...Nem értem,hogy ennek mi az értelme..."
Az az értelme, hogy ez a BABÁK témakör, nem a szexualitás!!!! És a "kedves" lepontozott nem szoptatni szeretne, hanem...
Kedves 22.00! Erre gondoltál?
"Én két három órásra, de csak egy T vel ami nem a végéről hiányzik a szónak.
Ez a válasz 20%-ban hasznosnak tűnik.
A válasz írója 60%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:31"
Én értelmeztem, hogy mit akart ezzel írni: a szopatást tervezi 2-3 órásra, és nem a szoptatást. Még szép, hogy mindenki lepontozta...
Tényleg....hát ez így elég nagy bunkóság,már nem azért.
Bocsánatot kérek tőletek,először le sem esett,hogy mit akar jelenteni az a "T" betű,amit írt...
Csak azért írtam,mert én sem szerettem volna fél évnél tovább szoptatni a babámat(végül csak 2 hét lett belőle) és emiatt sokaktól megkaptam a magamét.
Mégegyszer bocsánat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!