Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogyan állíthatnám le azokat...

Hogyan állíthatnám le azokat a "beszólásokat", amik a pocim méretére irányulnak? Nagyon kellemetlenül érzem miatta magam, és nem érzem magam egy kicsit sem szépnek, már a szexhez sincs kedvem.

Figyelt kérdés
Elsősorban a kolléganőim és pár rokonon folyton azzal jön, hogy hatalmas a hasam, biztos ikreket várok, sőt volt aki megkérdezte, hogy nah egy hónap múlva szülsz? (24 hetes terhes vagyok). Én nem gondoltam volna, hogy túl nagy lennék, összesen vagyok 60 kg, 6 kg-t szedtem eddig fel, és habár tényleg van pocakom, nem éreztem azt, hogy annyira hatalmas lenne. Az orvosom szerint semmi gond nincs, nagyjából ekkorának kell lennie a hasamnak, csak nagyon vékony voltam előtte, és ahogyan csúcsosan nő, nagyon meglátszik. A védőnőm szerint ez alkat kérdés, nekem "nem terül" úgy el, így ezért tűnik nagynak. De én már nagyon elkeseredtem, olyan csúnyának érzem magam, hogy minden nap azzal kezdődik a munkahelyemen a reggel, hogy elcsodálkoznak rajta (a sosem szült kolléganőim), hogy jaj már megint híztál, megint nőtt a hasad. A férjemnek viszont tetszek, kíván, de én nekem nincs kedvem lefeküdni vele, mert végig azon jár az eszem, hogy egy bálnával kell szegénynek együtt lenni, hiszen minden kolléganőm, ismerősöm megmondta, hogy hatalmas hasam van.
2013. jún. 30. 12:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Csak irigyek mond nekik, hogy csúnya dolog az irigység :D

Nekem is nagy pocakom van 27 hetes vagyok engem is mindig piszkállnak, főleg olyanok akik még sose voltak terhesek, csak annyit szoktam mondani, hogy ne irigykedj majd lesz neked is :D

2013. júl. 1. 08:22
 12/15 anonim ***** válasza:

Szerintem pusztán irigyek, hogy terhes vagy.

Engem is piszkáltak a munkahelyemen, aztán szépen megmosolyogtam őket.

Az egyik kifejezetten utált, odajött hozzám és gunyorosan azt mondta: "Hát ez fanatsztikus."

Én meg elkezdtem nevetni: Hihi, hát persze, hogy az!

Én azt javaslom, szólj be.

Pl: Valahol el kell férnie a gyereknek.

Én örülök, hogy nagy a hasam, mert most lakik benne valaki.

Nem parancsolhatom meg a gyereknek, hogy a hátamon nőjjön.

stb.

Tessék kivágni magad.

2013. júl. 1. 09:47
 13/15 anonim ***** válasza:
86%

Egyébként én veled ellentétes érzést érzek, sajnálom, akiknek sima, lapos hasa van és büszke vagyok magamra, hogy nekem már nem ilyen.

Én máshogy fogom fel. A nagy has büszkeség. Soknak nem lehet. Sok akar és nincs.

Te már nem lány vagy, hanem anya.

És ez nagy előny.

2013. júl. 1. 09:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Utolsò!!!Sívemből beszèlsz!!! :-):-):-):-):-)
2013. júl. 1. 14:32
 15/15 anonim ***** válasza:
*szívemből
2013. júl. 1. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.