Vannak cikis dolgok a korhazba amikor az ember bemegy szülni? Ti ereztetek magatokat neha kellemetlenül? Mik azok a dolgok amire jobb ha az ember felkeszül?
Figyelt kérdés
Elsö szüles lessz,kicsit felek,mert rettenetesen szegyenlös tipus vagyok!:/2012. okt. 5. 16:36
1/17 anonim válasza:
semmi ciki nincs benne hidd el nekem én is szágyelös voltam de akkor per pillanat rohadtul nem érdekelt más mit gondol mi ciki mi nem
2/17 anonim válasza:
Én is szégyenlős vagyok!De amikor odakerültem a szüléshez nem érdekelt semmi!Amit mondtak én úgy csináltam!Ott mindenkinek az van ami neked is!Max akkor nincs ha dokid van és nem doktornőd!De az se gáz,engem az sem érdekelt,mert dokim volt!
3/17 anonim válasza:
Nekem az volt cikis(vagy nem is tudom, kicsit rossz érzés), hogy ömlött belőlem a magzatvíz, és amerre jártam, húztam magam után a vízcsíkot... Ja, és komplett ágyneműt is cserélniük kellett, mert az ágyban fekve repedt meg a burok. Nem is cikisnek mondanám, inkább csak kellemetlen volt. Ja, meg a császár után amikor jött este mosdatni alulról a szülésznő.
4/17 A kérdező kommentje:
Ahha,mondjuk a masik gaz hogy Nemetorszagban szülök es kukkot nem beszelek nemetül!:/Remelem lessz hozzam türelmük!:(
2012. okt. 5. 16:47
5/17 anonim válasza:
Ahogy az előttem szólók írták, a szülésnél semmi nem ciki, még ha előtte belegondolva annak tűnik is. A kórházban dolgozók rengeteg mindent láttak már. Én is nagyon szégyenlős voltam, az első szülésem elég problémás volt, mert nem akartam tágulni. A vajúdás 7 órája alatt gyakorlatilag a teljes orvosi személyzet bejött és megvizsgált, de akkor ez cseppet sem érdekelt. Másnap épp a babámat próbáltam szoptatni, amikor felpillantva az ágyam mellett álló ápoló fiú kedvesen mosolygó arcába néztem bele, aki a babámat akarta vinni fürdetni, de nem akarta megzavarni az első próbálkozásokat. :))) Mit tehettem volna, visszamosolyogtam, felöltöztem, és oda adtam neki a kisfiamat. Könnyű szülést kívánok!
6/17 anonim válasza:
Kedves utolsó!
Neked még akkor könnyebb dolgod volt!Én 28 órát vajúdtam,mert nem tágultam ki!Semmi nem segített!De így visszagondolva megérte,mert kaptam az élettől egy nagy kincset,amit semmiért nem adnák oda!
8/17 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen köszönöm a valaszokat!:)
2012. okt. 5. 20:54
9/17 Tóth Bernadett2 válasza:
Nem te tetted fel régebben a kérést h kimenj-e szülni? :) Akkor ezek szerint kint szülsz. :) Jó baba várást!
10/17 A kérdező kommentje:
Szia kedves utolso!:)Nem,nem en tettem fel ezt a kerdest!:)
2012. okt. 5. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!