Vannak cikis dolgok a korhazba amikor az ember bemegy szülni? Ti ereztetek magatokat neha kellemetlenül? Mik azok a dolgok amire jobb ha az ember felkeszül?
Nekem először is nagyon ciki volt,hogy bugyi nélkülkellett flangálnom a vajúdás alatt ráadásul a kórházi szülőingben ami elöl végig megkötős,de nem takarta el a punimat :D Gyönyörű látvány lehettem...
A másik ciki dolog az volt amikor burkot repesztett a doki és hiába adott utána egy betétet,hogy fogjam oda a lábam közé mégis ahogy mentem vissza a vajúdóba,szépen húztam a magzatvíz csíkot magam után :)
A harmadik ciki dolog az volt amikor két tolófájás-nyomás között pukiztam :)Magyarán telibe pukiztam a szülésznőt aki a lábam között állt :)
11-es hat az komoly lehetett!:D
Hat en ahogy ismerem magam sajat magamat letudom egetni!Amikor zavarban vagyok irto hülyesegeket tudok csinalni vagy mondani!:/hat remelem minden siman fog menni!:)puszi mindenkinek!
Hellóka!
11-es vagyok :D
Figyelj tudok neked még biztosan mesélni cikis dolgokat mert jövőhét keddre vagyok kiírva,szóval ismét meglátogatom a szülőszobát:))
Majd egy noteszbe felírom neked,hogy most mik történtek.
Majd jelentkezem,puszi!
Helló!
Megígértem,hogy jelentkezem :D
Október 15-én 15 óra 10 perckor megszületett a kislányom 3460 grammal és 50 centivel.Itthon vagyunk,csiszolódik össze a család(negyedik gyerek)
Hát most is a legcikibb a bugyi nélküli sétálgatás volt vajúdás alatt,komolyan úgy éreztem magam,mint valami utcalány a placcon :D
Na szóval tudni kell,hogy szülés elötti napokban semmi székjletem nem volt itthon.Akármit ettem semmi nem hajtott meg.Tehát a kaksi szépen gyülemlett a belecskéimben...Aztán a szülőszobán megkaptam a fél liter langyos vizes beöntést amitől olyan,de olyan szapora jött rám,hogy csak na:D A pakkomban volt wc papír ezzel nem volt gond,na de ahogy rohangásztam!Két fájás között egy fosti :D Aztán elkezdett fogyni a papírom.A szülésznőnek szóltam,hogy adjon már papírvattát,mert nincs mivel feneket törölnöm :D Azt hiszem 6-7-szer voltam wc-n,mire befejezte a csikarást a hasam.Az egyik doki még meg is jegyezte,hogy na hatásos volt a beöntés úgy látja.
A másik,bár nem ciki de vicces dolog az volt,amikor bekötötték az oxitocinos infúziót amivel még tudtam sétálgatni,húztam magam mellett az állványt.A férjem már bent volt velem,szerencsétlen ott téblábolt,nem tudta mit is segíthetne így leült egy kis székre.Én meg forgolódtam az állvánnyal szorítottam a vasat rendesen mert ekkor már egybefüggő fájásaim voltak.Ránéztem a férjemre és mit látok?Ásított éppen.Na erre én elkezdtem vele kiabálni,te nem vagy normális,ennyit érnek a pasik,többet veled nem du...ok,mit ásítozol talán unatkozol,mert én egyáltalán nem unatkozom stb stb.Marha mérges voltam rá :D
Erre már jött is a kitolás úgyhogy nem veszekedtem vele többet.Szegény...
Hát ennyi történt ami esetleg cikis vagy vicces.
Remélem jól mulatsz,bár hidd el abban a helyzetben én nem mulattam rajta.Bezzeg most már visszagondolva...:)))))
Üdv Brigitta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!