Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hetedik hónapban vagyok. Ha...

Hetedik hónapban vagyok. Ha szex közben és után nagyon mocorog a kisfiam, akkor boldog, vagy kellemetlenül érzi magát?

Figyelt kérdés
2012. okt. 3. 19:46
 1/8 anonim ***** válasza:
45%
Boldog? Nem hinném hogy őt is kielégíti a szex...
2012. okt. 3. 19:53
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
" apa te szereted ha így bökdösik a fejed??? "
2012. okt. 3. 19:53
 3/8 A kérdező kommentje:

Értem, szóval abba kellene hagynom...

A dokitól ilyen kínosat nem mertem kérdezni, azért jöttem ide.

Köszi.:)

2012. okt. 3. 19:56
 4/8 anonim ***** válasza:
74%

Kedves utolsó, ez nagyon betalált! :D Kérdező, sztem senki sem tudhatja biztosan, hogy olykor mi a jó a babának. Én sem hiszem, hogy örömként élné meg, de nem is biztos, hogy nem tetszik neki. Lehet egyszerűen csak mocorogni van olyankor kedve.

32 hkm

2012. okt. 3. 19:56
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

tudom hogy poénos volt amit írtam, annak szántam :)

de viccet félretéve sokan azt mondják a szexből a babák nem éreznek semmit, bár ezt én kétlem

felmegy az adrenalin amit a baba is megérez és ezért mocorog,inkább kellemetlen neki mint boldog!

de nyugodtan bújjatok össze csak óvatosan

nem mindenre igaz az hogy ami neked jó az a babának is

35 hetes kismama :)

2012. okt. 3. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
68%

Egyébként szerintem csak felkavarjátok az állóvizet, ha érted mire gondolok :D

Te is mozogsz, ettől ő is elkezd, mert a mozgástól éberebb lesz.

Próbáld csak ki, tegyél be valami kismamatorna videót, és mozogj rá. Elvileg utána ugyanaz fog történni, ami szex után.

2012. okt. 3. 20:01
 7/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nem jó neki.
2012. okt. 3. 20:04
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Én ugyanígy voltam mint te.Mi is a 7.hónapig voltunk együtt.Mikor utoljára együtt voltunk,utána iszonyatosan elkezdett rugdalni a kislányom.Akkor mondtam a férjemnek hogy hagyjuk abba,míg meg nem születik.
2012. okt. 3. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!