Szex-el beindíthatom a szülést?
Hülyeség, hogy befektetnek. Én egy héttel a kiírt időpont után szültem, természetes úton.
Nekem azt mondta a szülésznő, lépcsőzzek, és szexelhetek is, hátha az beindítja.
Szia!Én is holnapra vagyok kiírva,de a próbálkozásaink nem jártak sikerrel.Kedden 2111 volt a méhszájértékem,így az orvos azt mondta,már a szexel ne próbálkozzunk. :( Próbáltam a tonicot,csípőset,takarítást,amit csak lehetett,de semmi...
Tegnap este már voltak fájásaim,örültem nagyon,már 8-10 percenként jöttek,amikor 2,5 óra után abba maradtak sajna.
Ma üzent az orvosom,hogy családi problémák adódtak,így ha lehet "napoljuk" el a szülést hétfőre!Akkor kell majd mennem UH-ra,meg áramlás vizsgálatra.Ha minden oké lesz remélem vizsgálat után beindul,mert már nagyon nehéz.Befeküdni amúgy én sem szeretnék,mert a 2,5 évesem nehezen viselné a hiányomat,de ha más megoldás nincs akkor maradok!Most azon izgulok,hogy kihúzzam hétfőig,mert nem szeretnék az orvosom nélkül szülni. :)
Anyukám a nővéremet és az öcsémet is úgy szülte meg, hogy előtte szexeltek édesapánkkal :P Ő esküszik rá :D Szerinte fotelban a legjobb :D Én valamiért nagyon siettem, úgyhogy nem volt rá szükség :)
Könnyű szülést és Boldog babázást!
37 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!