Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex-el beindíthatom a szülést?

Szex-el beindíthatom a szülést?

Figyelt kérdés
Holnapra vagyok kiirva,ha nem születik meg addig a pici akkor hétfőn be kell feküdjek...szexel beindítható a szülés?volt valaki akinél igy indult be?
2012. szept. 15. 17:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én hallottam már, hogy mivel az orgazmus is összehúzódásokból áll végül is, ezért beindítható. De nem a szexet javasolnám, hanem inkább a párod(vagy te magad) kényeztessen kézzel, szájjal.
2012. szept. 15. 17:28
 2/14 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom,hogy a spermában van olyan hormon vagy micsoda ami beindítja a szülést...nem az orgazmustól indulhat be! :S
2012. szept. 15. 17:34
 3/14 anonim ***** válasza:

Hülyeség, hogy befektetnek. Én egy héttel a kiírt időpont után szültem, természetes úton.

Nekem azt mondta a szülésznő, lépcsőzzek, és szexelhetek is, hátha az beindítja.

2012. szept. 15. 17:38
 4/14 A kérdező kommentje:
azért kéne befeküdjek,mert különben naponta kéne feljárjak CTG-re...önszántamból mennék,de rájöttem,hogy tök hülyeség lenne,mert tényleg mi van,ha csak 1 hét múlva indul be a szülés...
2012. szept. 15. 17:43
 5/14 anonim ***** válasza:

Szia!Én is holnapra vagyok kiírva,de a próbálkozásaink nem jártak sikerrel.Kedden 2111 volt a méhszájértékem,így az orvos azt mondta,már a szexel ne próbálkozzunk. :( Próbáltam a tonicot,csípőset,takarítást,amit csak lehetett,de semmi...

Tegnap este már voltak fájásaim,örültem nagyon,már 8-10 percenként jöttek,amikor 2,5 óra után abba maradtak sajna.

Ma üzent az orvosom,hogy családi problémák adódtak,így ha lehet "napoljuk" el a szülést hétfőre!Akkor kell majd mennem UH-ra,meg áramlás vizsgálatra.Ha minden oké lesz remélem vizsgálat után beindul,mert már nagyon nehéz.Befeküdni amúgy én sem szeretnék,mert a 2,5 évesem nehezen viselné a hiányomat,de ha más megoldás nincs akkor maradok!Most azon izgulok,hogy kihúzzam hétfőig,mert nem szeretnék az orvosom nélkül szülni. :)

2012. szept. 15. 18:09
 6/14 anonim ***** válasza:

Anyukám a nővéremet és az öcsémet is úgy szülte meg, hogy előtte szexeltek édesapánkkal :P Ő esküszik rá :D Szerinte fotelban a legjobb :D Én valamiért nagyon siettem, úgyhogy nem volt rá szükség :)

Könnyű szülést és Boldog babázást!

37 hkm

2012. szept. 15. 18:09
 7/14 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy nekem zárt a méhszájam (C3000) és nagyon fent is van.... :(
2012. szept. 15. 18:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem bejött
2012. szept. 15. 20:44
 9/14 anonim ***** válasza:
első vagyok: ha te úgy gondolod, és teljesen biztos vagy benne hogy a szex nem indíthatja be a szülést, miért teszed fel a kérdést??? az ilyet annyira nem értem..
2012. szept. 15. 21:15
 10/14 A kérdező kommentje:
utolsó: te nem tudom melyik sorokat olvastad félre,de egyszer nem írtam sehol,hogy a szex Nem indítja be a szülést...pont azért tettem fel a kérdést,hogy választ kapjak,csak azt írtam,hogy nem az orgazmus indítja be,hanem a sperma és azt nem tudom,hogy zárt méhszájjal is működik-e ez a dolog! szerintem olvasd el mégegyszer a kérdést és a válaszokat is!
2012. szept. 15. 22:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!