Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, anyukák akiknek...

Kismamák, anyukák akiknek nulla a fájdalom küszöbük hogy éltétek meg a szülést?

Figyelt kérdés
Nulla fájdalom küszöböm van még egy pattanás is feladja a leckét. Jó voolna valahogy "megerősödni" szülésig. Nektek ez hogy ment? Mit csináltatok hogy átvészeljétek, van erre valami megoldás
2012. aug. 17. 09:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Én egész terhességem alatt nem foglalkoztam vele, lesz ami lesz.

Avval vígasztalódtam hogy nézd meg a 14-15 éves kislányokat, ők is kitudtak magukból préselni egy másik kis gyereket.:)

Akkor neked miért ne menne?

Különben tényleg rohadtul fáj, sőt utána sem lesz egy ideig sokkal jobb, de ha majd a pici a kezedben lesz, akkor nem a fájdalomra fogsz koncentrálni.

Lefoglalta a legtöbb időmet a baba, így nem is volt igazán időm a fájdalommal törődni, ugyanúgy főznöm kellett, mosnom kellett, be kellett vásárolnom, és közel 3 hónapig fájt a gátsebem mert nagy volt a vágásom, de mindezt ki lehet bírni ha kész vagy a gyerekvállalásra.

A titka az egésznek hogy nagyon akard a babát, akkor nem lesz baj!:)

2012. aug. 17. 09:17
 2/5 anonim ***** válasza:

Akkor mi hasonló gondokkal küszködünk. Nekem is iszonyú fájdalmas egy pattanás kinyomása is, így érthető volt a kezdeti félelmem a szüléstől. Ma sem értem,hogy voltam képes szülni,amikor nem bírom a fájdalmat.

Sőt ha ma lennék 20 éves lehet sosem szültem volna a fájdalom miatt.

Végül is én úgy oldottam meg,hogy nem csináltam ügyet a terhességemből. Igyekeztem nem ezen agyalni,és életem az életem úgy ahogy a terhesség előtt. Voltaképpen csak annyit változott hogy a hasam gömbölyödött. A szülésem hál istenek, nagyon gyorsan (még negyedóra sem telt el) és szinte alig volt fájdalmam. (a mostani menstruációs görcseim néha erősebbek mint amit szüléskor tapasztaltam)

Ennek ellenére sosem mertem vállalni több gyereket,mert mindig úgy éreztem,hogy a második szülésem már nagy fájdalommal járna..

Egyébként ha annyira félsz kérhetsz fájdalomcsillapítót. A sógornőm mind a 3 gyerekét epidurális érzéstelenítéssel hozta világra. semmi fájdalmat nem érzett az elmondása szerint.

2012. aug. 17. 09:25
 3/5 A kérdező kommentje:
Már nagyon várom, hogy a karomba foghassam a kisfiam, úgy is vagyok vele, hogy ha beindulnak a fájások akkor egyre közelebb leszek ahhoz, hogy találkozzunk, de ahhoz hosszú és nehézkes út áll előttünk, sokszor gondolok arra, hogy már ott vagyok a szülőszobán, és már közel a találkozás pillanata. Bele gondolok abba is, hogy annak idején nem volt fájdalom csillapítás, semmi, még is megszültek akkoriban a nők. Ilyenkor mindíg elfog azért a rettegés. :) De ahhoz, hogy végre magamhoz öleljem a fiam, bármikor, bármin keresztűl megyek!
2012. aug. 17. 11:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Én mindig is paráztam még egy epilátort sem bírok ki...A szülés felkészítő óta nagyon féltem..aztán már úgy voltam a vége felé h mindegy csak már bújna ki :).Rohadt meleg volt 2009 nyarán..Szerencsém volt mert és NSt-ről mentem a dokimhoz a papírral megvizsgált és elfolyt a magzatvíz :)sok idő nem volt az agyalásra. Felmentünk a szülőszobára 2 óra múlva megvolt a kiscsajom :).Ott agonizáltam a szülőszobán h fognak vágni meg fáj-e mert 0-a a fájdalom küszöböm ?Aztán mikor megszültem megkérdeztem vágtak-e? Jól kinevettek :) h akkor csak van fájdalom küszöbe ha nem vette észre h vágtuk :)!Szóval észre sem fogod venni akkor az ilyesfajta fájdalmat!!
2012. aug. 17. 13:42
 5/5 anonim válasza:

Nem akarlak megijeszteni,de BORZASZTÓ volt...

Az érzéstelenítőt meg nem ajánlom 4(!!) barátnőmnek volt és minden hajnalban fejfájásuk van (van mikor enyhébb,de van amikor egész elviselhetetlen)szóval erről ennyit... 14órát

vajúdtam majdnem császár lett belőle,bár az lett volna...

2napig ülni se tudtam,és egyáltalán nem kárpótolt a babám,ettől függetlenül mindennél jobban szeretem(nem kérek a begyepesedett anyák véleményéből)fél évig semmi szex... de a gyerek legalább egészséges gyönyörű 3éves kiscsajom van.Több gyerekünk egészbiztos nem lesz.

Ezzel a férjem is egyetért,tudja min mentem át és ennyi.

Nagyon remélem,hogy neked nem ilyen szörnyű lesz!!

Minden jót kívánok! :)))

29/N

2012. aug. 18. 19:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!