Beindíthatom úgy a szülést, hogy a sűrű keményedések, jóslók ellenére nem pihenek, nem fekszek le?
Nem tudhatod előre, milyen szülésed lesz. Ha mákod van, mint nekem háromszor is, akkor 2-3 óra alatt túl is vagy rajta. De könnyen lehet, hogy 8-10, vagy akár több órát fogsz vajúdni. Ráadásul pont éjszaka. Teljesen ki fogsz merülni. Nem lesz erőd.
Jobb, ha pihensz, és valami más trükkel próbálod elérni a szülés beindulását! Kitartás!
Első vagyok
Én 14,5 óra alatt szültem.Éjszaka...előtte való éjjel semmit sem aludtam.Szerinted mennyire voltam fáradt?A vajúdás alatt annyira kimerültem h nyomni alig volt erőm,végül azért összeszedtem magam.De nehéz menet volt.
nem azért mondják h pihenj mert ilyenkor még lehet....a sűrű keményedések jóslók már lehet annak a jele (ill. előidézője), hogy tágul a méhszáj. és igenis, okozhat korábbi szülést, ha nem pihensz. de ha betöltötted a 37. hetet, akkor már annyira nem gáz, ha megszületik a baba, akkor már tkp semmi gáz nincs. ilyenkor már magnéziumot sem kell szedni, ha keményedsz, görcsölsz.
de azért lehet hogy nem véletlenül van, hogy jó esetben 40 hét a terhesség. sztem ne akard siettetni. majd jön a baba, amikor szeretne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!