Terhesség alatt milyen gyakran éltek/éltetek szexuális életet? Csak kiváncsi vagyok, én heti 5 alkalommal!
Figyelt kérdés
2012. szept. 26. 16:28
1/9 anonim válasza:
Én heti 2 alkalom, de azért ilyen keveset, mert sokat dolgozik a párom:)
2/9 anonim válasza:
Heti 5,de volt hogy 1 nap 2x is .
3/9 anonim válasza:
Anno majdnem napi szinten,a mostaninál eleinte csak 2 hetente,mert 2 hetente volt itthon,most viszont abszolút nem,mert nyitott a külső m.sz.,pedig már minden este itthon van :-(
Üdv: 3 lányos,21hkm
4/9 anonim válasza:
39 héten keresztül egyáltalán nem....a párom fél.És úgy megszokta,hogy azóta is max 3 htente,2.5éves a gyerek
5/9 anonim válasza:
Havonta.
És azóta sem sokat változott. Van, hogy hetente, van, hogy kéthavonta. 3 éves a lurkó.
6/9 anonim válasza:
Heti 2-3-4 alkalom. A terhesség eleinte nem változtatott a dolgon. Amikor legutóbb begörcsöltem, utána a párom nem mert kezdeményezni, másfél hét után próbálkoztunk újra, szerencsére nem lett gond.
7/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor nem csak egyedül vagyok aki többször szexxel egy héten! Én mióta terhes vagyok úgy érzem még jobb a szex mint azelött! Ha dokim mondaná baj van akkor lecsökkentenénk a dolgot de ha nincs gond miért ne?! köszi
2012. szept. 27. 13:31
8/9 anonim válasza:
Mi mióta terhes vagyok, havi 1. Én vagyok nálunk az, aki nem kívánja. 31hkm.
9/9 anonim válasza:
én még csak 18 hetes vagyok de naponta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!