Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szex után vér? Kivel volt már...

Szex után vér? Kivel volt már ilyen? 26 hkm

Figyelt kérdés

26 hetes kismami vagyok, párommal együtt voltunk most délutan. Elélvezett bennem és ahogy folyt ki, véres volt. De csak az ondóváladék, miután kitisztult a hüvelyem, azota nem tapasztaltam. (kopp-kopp)

Az orvosomat felhivtam, azt mondta, hogyha elmult, akkor nincs semmi baj. Most ne eröltessük akkor a szexet. Baba is mocorog. De én annyira megijedtem. Első baba, még sosem volt ilyen:( 1 hete voltam utoljára az orvosomnál, minden rendben volt, zárt méhszáj.

Csak tapasztalatokat szeretnék. Volt már valakivel ilyen? Ugye nem lesz semmi baj?

2012. szept. 14. 16:56
 1/8 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak egy kis ér repedt meg, de én azért a helyedben mindenképp megnézetném magam egy orvossal. 33hkm
2012. szept. 14. 17:21
 2/8 anonim ***** válasza:
35%
szerintem is megrepedt egy ér, de méééér kell terhesen szexelni? én ezt soha nem fogom megérteni! MÁr most nem kritizálok, meg ilyesmi, csináljátok, ha jól esik, de hogy ennek mi értelme, amikor már megvan a baba... na mindegy...
2012. szept. 14. 20:46
 3/8 A kérdező kommentje:
Ne haragudj a terhesség nem betegség és általában az emberek nem csak azért szexelnek, hogy baba legyen belőle!! :))
2012. szept. 14. 20:50
 4/8 A kérdező kommentje:

Kedves első!

Köszönöm a válaszod! Azóta teljesen elmúlt, a baba is mocorog. Remélem nem lesz semmi baj. (kopp-kopp)

2012. szept. 14. 20:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Persze nem azért szexelnek, és nem betegség.De... pont ezért jobb inkább kibírni. Vérzés,koraszülés,nyiló méhszájat, ha esetleg a párod nem veszi észre magán még akkor felszálló fertőzést stb okozhat. Ezzel kockáztatva az egészséges terhesség és a babát.
2012. szept. 14. 22:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Orvosilag teljessen megengedett a szex terhesseg alatt egesszen a szulesig Ne legyetek mar alszentek A szex kell a jo kapcsolathoz az intimitashoz akkor is ha babat var valaki attol meg nem lesz szuzmaria mert terhes ugyanugy vannak igenyei az intimitasra.

A terhesseg alatt minden szerv tobb vert tartalmaz es konnyebben verzik igy a mehszaj is nagyon gyakori a szex utani enyhe verzes semmi gond egy ilyen utan 24 oraig ne kozosulj aztan lehet megint Ha a verzes erosebb olyan mint egy menses menj be az ugyeletre es keszitenek egy UH a biztonsag kedveert.A felszallo fertozees marhasag a sajat ferjed nem fertoz hiszen az o magja van benned az o testebol lett a baba igy nem idegen anyag nem fertoz termeszetessen ha nem jar fere es nem szed ossze nemi betegseget .Kinyilik a mehszaj ettol ? marhasag ugyancsak a mehszaj minden mas okbol kinyilik de nem a szextol az tuti.Nyugodj meg es szeresd a ferjed.(szuleszno )

2012. szept. 14. 22:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nekünk szex nélkül is jó a kapcsolatunk, sőt, mélyült is az egymás iránti tisztelet és szeretet, amióta babát várunk és nem szexelhetünk. A behatoláson kívül is van lehetőség egymásnak örömöt szerezni és egy egészen új dimenziót nyit meg, és nem is okoz vérzést... De hát kinek a pap, kinek a paplan. :D
2012. szept. 14. 22:53
 8/8 A kérdező kommentje:

Kedves 6. valaszolo! Koszonom a valaszod, nagyon sokat segitett.

Nem volt azota verzes, se semmi mas rendellenes, csak akkor az a par csepp, ami el is mult par perc mukva. Baba is mocorog.

Teljesen egyetertek Veled abban, amit irtal. :) Megnyugtato, hogy egy hozzaerto is irt ide:) koszonom megegyszer!

Kedves masik valaszolo!

9 honapig nelkulozni csak azert a szexet, mert babat varsz, kicsit butasag. Persze, ha valami miatt el van tiltva az ember lanya, akkor persze, nem szabad. De a varandossag mellett van egy ferjed, egy hazassagod/kapcsolatod, aki ugyanugy igenyli az intimitast, a szexet, a kenyeztetest. Es 9 honap eleg sok ido ahhoz, hogy szex nelkul teljen el. (termeszetesen egeszseges terhessegrol beszelunk)

Ezek utan en is megijedtem, lehet, hogy mellozni is fogjuk kis ideig, vagy mig el nem megyek orvoshoz, de eddig rendszeresen szeretkeztunk. Es hiszem, hogyha kiegyensulyozott az eletem, boldog hazassagban elek, es a szexualis eletunk is teljes, akkor az a babanak is jo. De igazad van, mindenki dontse el.

Bar a te eseted a ritkabb es a meglepobb. A parok tobbsege szeretlezik terhesseg alatt is, es ez a normalis:)

2012. szept. 14. 23:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!