Szerintetek mennyire normális, ha egy minden órás terhes nő férje lelép bulizni a haverokkal? A nő nagyobb gyerekkel otthon hagyva egyedül. Elotte kérte a párját, hogy ne menjek, mert barmi lehet, de a párja nem érzi át ezt a helyzetet.
Az gondolom hogy az ilyennek nem kell második gyereket szülni.. Mert gondolom az első baba várása alatt is ez ment meg a születése után is...
Oké menjen ki de ne akkor amikor már bármikor jöhet a baba! Az én férjem is elmegy egyszer kétszer meginni pár sört de mikor a kiírt dátuma felé közeledünk még dolgozni is úgy ment hogy szólt a főnökének bármikor jöhet a baba úgyhogy telefon a zsebében és jön ha jön a pici!
Van egy sztorim,hátha ez kicsit jobb kedvre derít,hogy nem vagy egyedül.Nekünk pár hónapos volt a gyerek,még kelni kellett hozzá éjszaka,és lebetegedtem.Felhívtam,hogy jöjjön már haza,mert nem tudok kimenni a konyhába se egy lázcsillapítóért,olyan szarul vagyok.Nem élünk nagy városba,de kellett másfél óra mire hazajött.Bulizott.Az fontosabb volt mint az én nyomorom,és elvonult tvzni.Másik: tavaly szintén nagyon lebetegedtem,fél ájult állapotban voltam.Hívtam apukám,hogy üljön taxiba és jöjjön,mert a gyereket rendezni kell és képtelen vagyok.Párom épp melóba készült,kértem azt az 5-10 percet várja meg velem míg apukám ide nem ér,mert félek,hogy eszméletem vesztem.A gyerek 2 éves volt.Szerinted maradt? Nem.Mindenki megértette volna ha késik 5 vagy 10 percet,de nem.
Szóval nem csak a te párodba szorult 0 empátia.
Na ezek után nem mondom többet a férjemnek, hogy hírből sem ismeri az empátiát. :) Ő elég sok mindent nem tud átérezni, fogalma nincs mit érezhet a másik különböző szitukban. Úgy képes megbántani másokat, hogy észre sem veszi. Sőt, ha szóvá teszem neki, még akkor sem érti mi a gond.DE! Soha nem hagyna magamra mindenórásként, sőt! 32 hetes vagyok második babával, és tesztelgetni kell a telóját, hogy biztosan észre veszi e a melóban, ha hívom. :) Hogy élesben már ne legyen baj. És biztosan nem hagyna magamra akkor sem, a fiunkkal, ha félájult lennék. PEdig nem bírja ha valaki beteg körülötte.
Én is totál kibuknék, ha elmenne szórakozni, az biztos!
Utolsó! Nem azzal volt a legfőbb gond, hogy elmegy a férje, hanem, hogy inni fog. Akkor meg aztán hazaérhet 2 perc alatt is akar, ha autót nem tud vezetni. Nem? Vagy a vajúdó kérdező vezessen a kórházig, mert apának jár a kikapcsolódás?
Olyan furi némelyik nő? Ti azért születettek a világra, hogy uratok és parancsolótok legyen a férjetek és minden kívánságát leshessétek? Általában ti írjátok az olyat is, hogy akkor is szexelni kell, ha hideg kiráz tőle. Mert ez jár a férfiaknak. Ekkora marhaságot...Sajnálom az összes olyan nőt, aki ilyen házasságban él. De komolyan. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!