Hogyan állithatnám le a családot, ki hogy kezelte ezt a helyzetet?
Elhiszem, hogy még nem szeretnéd, ha tudná az egész család, de azért nem történik tragédia, ha egy két családtag megtudja. Kérjétek meg apósodat, hogy kezelje diszkréten az infót, konkrétan ne mondja el senkinek.
Gondolom, hogy dühítő, de azért nem a világ vége, hogy rájött, szerintem kár lenne hetente kétszer kitalálni valami fedősztorit, sokkal egyszerűbb és hatásosabb szerintem, ha inkább megkéritek, hogy ne adja tovább.
Ha minden alkalommal ezt látja, inkább elpletykálja a tüneteidet, amiből mindenki tudni fogja. De ha szépen megkéritek, talán nem terjed tovább az infó.
5-ös
az világos, h ha baba maradni akar, akkor maradni fog, ha meg nem ,akkor úgyis elmegy. Az a nem mindegy, ha mondjuk 8 hetesen történik valami, és téged 34-en hívnak fel a családból, baráti körből, h mi történt és neked 34x kell elmesélned. Te szeretnéd. Én nem.
Kérdező, nem kell minden héten menni ebédelni, nem kötelezhet rá. Egyszer azt mondod,, most más programotok van, egy másik alkalommal meg azt, h beteg vagy és máris nyertél két hetet. Tegyél meg mindent, h titok maradjon a saját lelki épséged érdekében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!