A férjem egyre rémesebben viselkedik, mit tegyek?
Egyet értek az egyik előttem válaszolóval, a férjed egyáltalán nem akart gyereket és ezt a helyzetet semmiképpen sem tudja elfogadni, lehet, hogy nem is akarja.
Ha ennyire befordult, illetve magából kifordult, akkor lehet, hogy úgy van vele, hogy menekülne, csak nem mer Téged otthagyni terhesen (ezért maradozik ki heti 3-4 éjszakát, akkor amúgy hol van?????????????)
Két választásod van:
- vagy elhagyod Te most
- vagy megvárod, lesz-e ebből valami (nem hiszem sajnos)
Jobb lenne még szülés előtt dűlőre jutni, mert egy babával nagyon gáz lesz a rossz kapcsolat: állandó fáradtság, szoptatás, idegesség, hogy jól csinálod-e, mit csinálj, stb., és mellé még a férjed viselkedése is.
Inkább kiraknám most, és nyugodtan felkészülnék a szülésre. Szüleid tudnak segíteni, ha úgy alakul?
Szia
Szerintem ez kapuzárási pánik.. ebből látszik,hogy nem az életkor határozza meg azt,hogy valaki jó férj,és jó apa legyen.
Mi a férjemmel,csak 23évesek múltunk,de felelősségteljesebben viselkedik,mint a saját édesapám 46évesen.. Mióta terhes vagyok,két munkahelye van,saját lakást vett nekünk,és letette a cigit... szórakozni,bulizni nem jár és engem is a 10.héttől táppénzre parancsolt,hogy itthon legyek nyugalomban a várandósság végéig és ne legyen semmi bajunk..
Ha az elején örült neki a férjed,biztos,hogy most sem gondolja másképp,csak nagyon meg van ijedve a felelősségtől! Próbáltál beszélni vele erről az "egészről"?
36hkm
Én otthagynám, nem veszélyeztetném sem a magam, sem a gyerekem egészségét azért, mert neki kapuzárási pánikja van, meg épp hisztis korszakát éli. Lehet így ő is könyebben át tudná gondolni mit is akar.
Egyébként komolyan amióta a gyakori olvasom le vagyok döbbenve, hogy a férfiak mekkora anyám-asszonykatonáják lesznek, ha arról van szó jön a gyerek, mintha ez maga lenne az apokalipszis. Én biztos megkérdezném az enyémet, ha ilyen előfordulna, hogy te vagy terhes vele? (nem) neked vannak rosszulléteid? (nem) Neked fáj?(nem) Neked kell megszülni? (nem) Neked kell felnevelni ha szétválunk? (nem) Akkor most mi is az a rohadt nagy probléma?
Sehol nincs annyi érett, megfontolt, becsületes, hibátlan, jó szándékú, előrelátó ember, mint a GYK-en. Ne törődj velük.
Viszont ha a férjed 10 év házasság után ilyen hisztit rendez a terhességből, én megkérném csendesen, hogy lépjen le, vagy elmennék. Tudom, a remény..., de szerintem még úgy is nagyobb az esélye a rendeződésnek, mint így, hogy lenyeled, eltűröd. Tiszteld magad. És az is igaz, hogy külön menni tőle úgy érdemes, ha tudod, hogy benne van a pakliban a véglegesség. De kár lenne magad fertőzni ezzel a méltatlan helyzettel.
Szurkolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!