Kismamák! Hogy viselkedik a babátok mostanában?
Figyelt kérdés
23. Hétben vagyok és kicsit meg vagyok rémülve! Tegnap és ma alig éreztem mozogni a picikémet! Baj lehet? Nem fáj a hasam de félek mert máskor szokott mozogni ha lefekszem vagy zenét kapcsolok de most semmi reakció!
Jövőhét kedden megyek dokihoz.
2014. jún. 4. 12:11
1/2 anonim válasza:
ilyenkor ez még belefér valószinüleg semmi gond nincs, bár én pont az ilyen remélhetöleg felesleges parák miatt fogok venni szívahng hallgatót. Ráadásul anyósomnak volt halva szülése tehát én tuti ellenörizgetni fogom ha nem érzem hogy mozog. Használtan 5000 Ft nekem annyit megér a nyugalom.
2/2 anonim válasza:
Szia. Én 22 hetes vagyok, tegnap voltam ugy,h már idegesített h nem érzem. Általában felkel mikor én :) és már akkor beindul,de tegnap kb dél is volt mire éreztem...de ez normális...lustább napja volt,vagy épp ugy fordult h nem érezted...de estére aztán beindult rendesen :D szóval nyugi, még sok helye van uszkálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!