Miért viselkedik így? Volt valaki ugyanígy?
Párommal olyan gondok vannak, hogy amikor kapcsoltunk elején voltunk, nem szólt bele, hogy öltözöm föl, és mit "újítok" magamon..első terhességem alatt volt elég sűrűn, hogy kihúztam a szemem, csinos ruhákba jártam, pl. hosszított divatos felső...nem kell attól még elhanyagolni magát egy kismamának szerintem!
Szerettem volna egyszer műkörmöt, mert nagyon tetszett, a válasza az volt, hogy biztos nem, mert semmi értelme és undorító is!
Nem havi szinten akartam volna, max. egyszer kipróbálni. amúgy sem ment volna hosszú távon, mert zavart volna a házimunkában.
előtte mindig festettem a hajam, de ezalatt azt is "megtiltotta" mert hogy neki így is tetszem...megértem,de nekem meg jobb volt a közérzetem, ha nem egy félig lenőtt hajszerkezet van a fejemen hanem egy ápolt, fekete haj.
szülés után végülis egyiket se csináltam meg, viszont a ruha még mindig baj voltnála. ha pl. olyan felsőt vettem nyáron, aminek nem volt ujja, kérdezte már rögtön kinek akarok tetszeni, meg mért öltözök ilyen szépen fel?..
Most második terheségemmel, szitén nem szeretném magam elhagyni, így gondoltam befestem a hajam..párom még nem tudja. Az lenne a kérdés, ti befestenétek úgy hogy nem szóltok róla neki? Hisz úgyis tudom a válaszát.
Valóban, megérteném a kirohanását ha tűsarkúba szeretnék rohangálni, de nem az a típus vagyok :) Kőkemény nadrágpártinak mondom magam, évente max. 2-3 szor ünnepkor húzok magassarkút. Nem kenem magam, ha esetleg sor kerül rá, max a szemem húzom ki és ennyi.
Igazat adok Neked. Úgyis mennem kell ma boltba, benézek, hajfestékért is :)
Elfogadni nem fogadom el, mert nagyon sok esetben annak ellenére döntöttem, hogy ő szerette volna azt vagy sem.
Sok alkalommal elkerültem a veszekedést, azért sem festettem a hajam stb...én az ilyen "kirohanásain" nagyon kiborulok :)
Azzal indokolja hogy nem akarja hogy másnak tetszem, és nem akar elveszíteni. De csinálhatok én akármit, ha szeretem, akárhogy öltözöm, úgysem veszít el emiatt.
Igen én is úgy hallottam hogy jól szellőztetett helyen kell megoldani :)
Amikor még suliba jártam, egy lány kismama volt, fodrászként tanult, na ott aztán neki is volt a haja minden színű a 9 hónap alatt....bár én csak sima feketére akarom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!