Igaz, hogy a magzat parazitaként viselkedik?
Figyelt kérdés
Nemrég hallottam, hogy biológiai szempontból a magzat parazitaként viselkedik: minden számára szükséges tápanyagot elszív az anyai szervezetből, akár annak kárára is. Ezért a pluszban bevitt dolgok azért fontosak, hogy az anyai szervezetben ne alakuljon ki hiányállapot.2013. szept. 15. 19:51
1/6 anonim válasza:
Igaz...miért, Te mit gondoltál?
2/6 anonim válasza:
Mivel nem tud magának elmenni bevásárolni, ebédet főzni és azt enni, ezért igen, kénytelen elvenni azt, amire szüksége van. Ez nem hiszem, hogy akkora meglepetés. Sok helyen vannak már nagyáruházak, de a hasunkban nem :)
3/6 anonim válasza:
19:58 Ez igen nagy volt! :)
Kérdező: igaz, a magzat olyan, mint egy parazita. Minden tápanyagot ami kell neki, elszív az anyai szervezetből.
4/6 anonim válasza:
És ez igy lesz mig el nem költözik!De megéri egy ilyen élősködö :-D
5/6 anonim válasza:
jókat mosolyogtam az eddigi válaszokon. És igen, tudtam.
6/6 anonim válasza:
igen igaz (nekünk az ált iskolás bioszkönyvünkben is le volt írva, hogy elszívja a neki szükséges tápanyagokat az anyai szervezettől, tehát az anya gyakorlatilag magának pótol. Bár nem nevezték parazita-magatartásnak, de lényegében valóban az.... még ha kényszerből is, dehát jól ki van ez találva)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!