Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mikor mozdul meg a magzat? és...

Mikor mozdul meg a magzat? és ultra hangon mikor lehet látni hogy kislány, vagy kis fiú?

Figyelt kérdés
2013. szept. 15. 12:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Én a 16. Héten éreztem először utána 3 hétig semmit. Azóta mindennap érzem. 20+5 hkm. Még nem tudjuk, hogy kisfiú-e vagy kislány. Nem mutatta meg magát.
2013. szept. 15. 12:40
 2/8 málna_ ***** válasza:

Ez nagyon változó, sok dologtól függ.

A baba egyébként már elég korán mozog, gondolom az érdekel, hogy mikortól érzed.

Függhet a testsúlyodtól, attól, hogy a méhlepényed hol helyezkedik el, első babádat várod-e..

Ugyanígy a neme is kiderülhet a 12. héten meg a 32. héten is, attól függ éppen, hogyan fekszik az UH közben.

2013. szept. 15. 12:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Az első babám :) és általában mindig a kis fejét,és talpát mutogatja. 14 hetes terhes vagyok még csak : ( a párommal alig várjuk,hogy ki derüljön a pici neme. : )hátul helyezkedik el
2013. szept. 15. 12:52
 4/8 anonim ***** válasza:

Először a 15.heten éreztem bugyborekolast a hasamban, utána a 20. hétig semmit. Es a 23. heten tudtuk meg, hogy fiú, addig nem mutogatta magát :)

De ez tényleg nagyon sok mindentől függhet

2013. szept. 15. 12:55
 5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. : ) én alig várom,hogy mozogjon a pici. Hisz az előző babám sajnos el ment. És így nagyon félek hogy őt is el veszítem: ( minden adandó alkalommal, a pici szívhangját figyelem,félve attól ,hogy nem fogok semmit hallani : /
2013. szept. 15. 13:15
 6/8 anonim ***** válasza:
15 hetes a babám, és 14 hetesen már megmondta az orvsom, hogy kisfiú, az első kettőnél csak 20 hetes derült ki a neme. a napokban éreztem már pici mozgást, elsőnél csak kb. 20 hetesen éreztem a mozgást, másodiknál 19 hetesen, de azóta semmi.
2013. szept. 15. 14:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nálunk a 12. héten mozdult meg először, legalábbis akkor éreztem, és a nemét is eltalálta a doki. Kisfiú amúgy.
2013. szept. 15. 17:10
 8/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok mindenkinek a picikhez: ) n kis lányt szeretnék : )Majd 1hét múlva ki derül mi lesz : )
2013. szept. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!