Kismamák akik kislányt vártok, megerősítenétek, hogy nekem is lányom van (fotó alapján)?
Már feltettem a kérdést hogy lány vagy fiú, és a fiús kismamák arra tippelnek, hogy kislányunk lesz. A dokitól a 17+ 0 hétben kaptam ezt a fotót:
Engem az a középső csík bezavart, nem lehet az kuki??? Vagy csak a csiklója lenne még nagy?
Aki jártas a témában, kérem segítsen. Köszönöm!
köszi nektek, akkor reménykedhetünk, hogy 2 fiú után egy kislányunk születik? :) A doki lányra tippel, de még januárban visszatérünk rá, azt mondta..
Megy a like nektek :)
Nekünk a két fiú után a 3. lány lett, hasonló UH képpel. A doki is lányra tippelt, de mindig elmondta, csak a fiú a biztos, a lányból még bármi lehet. Úgyhogy én is lánynak vélem, remélem sikerül nektek is a kislány!
Jó egészséget mindkettőtöknek!
ohh, utolsó két válaszoló. KÖSZÖNÖM! Akkor megnyugszom, hogy kislány mégis. Én eddig csak a fiúkat láttam UH-on és már nem emlékeztem pontosan, hogy 17 hetesen milyen volt. De ha ti tutira mondjátok, akkor elhiszem. A doki is bíztatott, de azt mondta hogy térjünk vissza rá még januárban...ezért is bizonytalanodtam el. De most már elhiszem, hogy teljesült az álmunk, születni fog egy kicsi lányunk. :)
Mennek a like-ok, köszönöm!
szerintem is kislány az én lányomnak is így nézett ki 1 héttel később csinálták az uh-t és 100% h lány :D szóval az a véleményem h megmutatta a lányosságát szépen :)
30hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!