Terhesség, fiú vagy lány baba a 17 hetes fotó alapján?
Nemrég voltam dokinál, a 17+0 héten és mondott vmit, de én bizonytalan vagyok.
Kinek van már tapasztalata? Kisfiú vagy kislány?
Köszi előre is!
szia, köszi szépen. Én már hallottam "3 csík"-ról is a lányoknál, de ez vhogy furcsa nekem... 17 hetesen egy kisfiúnál már pénisz is vastagon látható, nem? Mi a dokival nem láttunk a pénisz helyén semmit...vagy ott középen az a csík lenne az??? Várok, hátha tud vki még segíteni...
Köszi neked! :)
köszi nektek is :) a doki is lányt mond, de majd januárban még jobban megnézi (a nagy UH-nál), azt mondja.
Már van 2 kisfiunk, úgyhogy egy kislánynak nagyon örülnénk :)) De persze ha fiú azt is imádni fogjuk :)
Amúgy az UH-nál majd kisesett a szemem, úgy néztem és péniszt, herezacskót nem láttam...de azért az a középső csík vhogy zavar ezen a fotón. Mi lehet az, a klitorisz ilyen nagy? Na majd meglátjuk januárban. Köszönöm a segítséget!
igen, a kuki sztem is nagyobb lenne, a második fiunknál többször láttam UH-on, és vastagabb volt.
A combjaiból is kiderül??? Ezt még nem hallottam... :)
Megy a like nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!