Aki magánorvosnál szül, adtok képet a babárol?
Figyelt kérdés
És írtok rá valamit, valami kedveset? VAgy csak a születési dátumát?2012. máj. 2. 21:07
1/15 anonim válasza:
Én nem adtam képet.Miért kellene?Szerintem ez felesleges.Szerinted van egy külön albuma az ilyen képeknek vagy mi?
2/15 anonim válasza:
Én sem adtam! Meg sem fordult a fejemben.
3/15 anonim válasza:
Én adtam, nála mind a 4 falon vannak hatalmas parafa táblák, ahová a kicsi babák képei ki vannak rakva. Annyit írtam rá, hogy Köszönjük név és dátum.
Olyan jól esik ránézni, mikor megyünk, hogy az én picikém is ott van.
4/15 anonim válasza:
MI is adtunk,neki albuma van a recepción.Köszönöm,hogy világra segítettél,név ,dátum..ez van rajta.
5/15 anonim válasza:
A mi orvosunknak bizony van ilyen albuma. És a honlapján is van babagaléria. Kifejezetten kérte, hogy adjunk neki képet, ha megszületik. :)
6/15 anonim válasza:
Én is adtam!
Bár én azért, mert nem volt egyszerű szülés,és csak rajta múlott,hogy egészségesen itt van a babám!:)
Mondta,hogy neki is emlékezetes szülés volt.
7/15 anonim válasza:
Mi is adtunk!A mi dokinknak is vanalbum aváróban...
Engem még az endokrinológus doktornőm (terhesség alatt felborultahormonháztartásom,így kerültem hozzá)ismegkért hogy majd az első szülés utáni kontrollra vigyek már a babáról egy képet!
Nekem jól esett!
Szóval a dokimnak most is adunk majd!
8/15 anonim válasza:
A mi dokinknak is kint van a rendelőjében az összes babás kép. Van egy egész polcos szekrénye erre a célra.
9/15 anonim válasza:
Nekem kifejezetten kérte a doki, hogy vigyek egy képet, amin én vagyok a gyerekkel.
10/15 anonim válasza:
Én - végül - ügyeletes dokinál szültem (nagyon elégedett voltam vele), neki nem adtunk képet. De nagyon jó dolognak tartom az általatok említetteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!