Hova érdemes menni 4D-re? Hol csinálnak szép képeket a babáról? és hány hetesen érdemes menni?
Én Budapesten a Genesisnél voltam.
Akkor töltöttem a 29.hetet.Nagyon gyönyörű képeket kaptunk.
Utánna viszont már nem érdemes menni,mert túl nagy a baba és semmit nem fogtok látni.
De ekkor már pufi a képeken.
Ha jól emlékszem 12 000 ft-ot fizettünk az 1 óráért!
Nagyon megérte!!!!!!!!!!!!
Szia!
Mi Budapesten az Oktogonnál voltunk. 13. héten (ekkor meg is mondta a nemét)a 27. héten, és a 33. héten. Természetesen az utolsó volt a legjobb, mert ásítozott, mosolygott, nyelvét öltögette, csücsörített. Nagyon jók lettek a képek, és a dvd is. Több csomag van, mi az első kettőnél az elsőt választottuk, az utolsónál azt hiszem a 3.-at. Abban van egy kinyomtatott kép is. 35. hét után nem érdemes menni, mert akkor már semmi nem látszik.
4D Genesis!
Nagy Uh-s vagyok, sok helyen jártam már... :)
Ők a legprofibbak, legkedvesebbek, leg-leg leg-ek!!!!
Gyönyörű képeink lettek a 25-ik héten!!!
Azóta megszületett a lányom, de esküszöm, tiszta olyan, mint odabent!
Jaj, de jó is volt... :) Imádtam terhes lenni!
Én a második válaszoló vagyok!
A kisfiam 16,5 hónapos,de még mindig a dimenziós vonások látom rajta.Teljesen úgyanugy néz ki.
Köszönöm a válaszokat,megnézzük hétfőn az Oktogon-it.(ez esik a dokihoz közelebb)Aztán majd ha nagyobb lesz a baba és pufibb akkor a Genesist.Most a neme lenne a fő cél pont hogy kiderüljön,Ugyanis van egy lányom és csupa rózsaszin a gardrobja,szeretnék lelkileg és anyagilag is rá készülni ha esetleg most fiú lesz.:-)))
Aki az Oktogonnál volt mesélne még róla,mennyi ideig tart a vizsgálat és ha jól fekszik a baba akkor a nemét is tényleg meg tudják 100%ra mondani??? 15 hetes leszek jövőhét.De jó lenne!
Szia!
Most volt csak időm a 10 hónaposom mellett. :)
Milyen volt az Oktogon? Kiderült a neme? Nekünk 30 perces volt a vizsgálat anno.
Ha lesz időd, írj! :)
"Oktogon"-os voltam.
Szia!
Kicsit előbb értünk oda és nem voltak nyitva de beültünk addig kajálni.Aztán mikor kinyitottak bementünk!Féltem mert rögtön látta a nő hogy háttal van a pici és mélyen csücsül,de nem adtuk fel.Hasra fordultam hogy elmozduljon,hát nem sokat de elmozdult.Aztán a vége fele egy pillanatra megmutatta magát és úgy néz ki Kisfiúnk lesz:-))A képen nagyon helyeske,sokkal szebb képet adott mint anno a lányomnál 16 hetesen,és ő még kisebb is volt mint most az öcsikéje 15 hetesen 113gramm és 112 hosszú.Valóságban meg még csak 14 hetes lehetek én a mensit nem számolom.szóval tényleg nagyobbacskák a fiúk és a második baba.Nagyon örültünk hogy ilyen hamar kiderült!Lányomnál nem volt ilyen szerencsék,ő csak a 4.4D-n mutatta meg magát és akkor már 25 hetes voltam.
Szóval löttek a rózsaszín gardróbnak,most készülhetek igazi pasis cuccokkal.Előszőr meg is ilyendtem hogy hú nekem fiam,de ha jobban belegondolog ez így pont jó lesz 1 fiú és 1 lány végülis anno így szerettem volna,és apa is boldog tovább viszi a nevet.És ami még fontos hogy szerintem a lányokat jobban féltjük hamár nagyok.
Ja és aztán ugye este volt időpontom a dokihoz,hát mivel kezdte.Hogy csinálhatok egy Uh-t mondom persze.És a doki csak annyit kérdezett hogy mondthaom hogy mi lesz,és már mondta is hogy Fiú.Megnyugodtunk hogy már 2 helyen mondanak ugyan azt.És a bizonyitékot oda is adta.Nagyon jól sikerült a napunk,a dokim pedig szuper,már most imádom,most voltam nála előszőr,de tényleg lotto 5-ös.
Jó babázást!Köszi még egyszer!majd ha sikerül csatolok képet.csak még rá kell jönnöm hogyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!