Mennyire nőtt a hasatok 11 terhesen első babával? Itt a fotó az enyémről, megnéznétek, hogy szerintetek jó e a mérete? :-)
Tippelni lehet szerintetek az alakjából, hogy fiú e vagy lány?(tapasztalt anyukákat kérdeznék):-)
Szia!
11 hetesen még valószínüleg nem a babától van pocakod, inkább puffadás, vagy esetleg felszedtél pár kilót. 15 hetes vagyok és most kezdem el (talán) látni, hogy mintha nőne lassan-lassan. Első babával amúgy is későn nő a pocak állítólag.
Szerintem pedig igen ez már terhespoci :) A kisfiammal volt hasonló, méretben is és formára is. Szerintem pont jó a mérete.
így a tippem: kisfiú.
11 hetesen a méh méh olyan pici, hogy bőven a szeméremcsont mögött van.
Pláne 1. babánál n várj nagy változást.
Ez még csak max. puffadás.
A nemét pedig UH-on kérdezd majd meg.
én a 3.kat várom,de az elsőnél is volt már pocim a 11.héten.Főleg mivel vékony vagyok.
A puffadás a 8-9.hétig tartott.Utána már egyértelműen látszódott.
Neked is nagyon édes,pici pocid van.
Kisfiúra tippelek,mivel nekem nagyon hasonlóan nézett ki,most direkt visszanéztem a fényképet:)
gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!