Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyire nőtt a hasatok 11...

Mennyire nőtt a hasatok 11 terhesen első babával? Itt a fotó az enyémről, megnéznétek, hogy szerintetek jó e a mérete? :-)

Figyelt kérdés

Tippelni lehet szerintetek az alakjából, hogy fiú e vagy lány?(tapasztalt anyukákat kérdeznék):-)

[link]

[link]

2012. okt. 10. 10:25
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
gratulálok Nektek és köszönöm a válaszokat!
2012. okt. 10. 13:08
 12/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért kell a puffadást szajkózni, ha valami nem tankönyv szerint történik...

11 hetesen már simán látszódhat ennyire. Ez még szinte semmi. Ruhában észre sem venni. Tippelni sajnos nem tudok neked, mert szerintem ahhoz még pici, hogy csúcsos vagy kerek legyen :) Mindenesetre boldog babavárást!

2012. okt. 10. 14:20
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem kétszer ekkora volt első és egyetlen babával, túlsúllyal indultam, 8-10 hetesen már nem tudtam letagadni, hogy terhes vagyok, és mindenki egyből arra kérdezett rá, nem azt mondták, hú, híztál... :)

Jó a mérete! :)

2012. okt. 10. 18:42
 14/14 A kérdező kommentje:
Én nagyon vékonyan kezdtem a terhességet,a hasam befele horpadt,és szerintem ez már nem a puffadás,az kb 9 hetesen elmúlt:-)
2012. okt. 10. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!