Van lehetőség a Jahn Ferenc kórházba, hogy digitális fotót (cd-n, vagy pendrive-on) kérjek a babámról (ultrahang)? Ez pénzbe kerül? Ha igen, mennyibe?
De én meg nem ezt kérdeztem :) Nekem nem fénykép kell, teljesen megfelelne digitális fotó is, majd kinyomtatom én magamnak.
Az meg, hogy nincs pénze a kórháznak fényképeket osztogatni, szerintem valahol érthető. Most képzeld el, ha minden kismama minden uh vizsgálat után kérné a fotót...
Hát nekem az erzsébeti sztk-ban bizony adtak! Ingyen! Ez kb annyi, mint amikor az nst-s papírt a kezedbe nyomják, annyiba kerülne nekik.
Na mindegy, ezzel csak azt akartam hangsúlyozni, hogy nagyon elmaradott a kórház technikája. Nekünk ilyet nem ajánlottak fel, csak azt, hogy lefényképezhetjük a monitort. Meg amúgy nem hiszem, hogy egy kórházi gépbe engednének idegen eszközöket tenni, hiszen azon vírus is lehet (nem feltételezek ilyet egy kismamáról sem!).
Nagyon érdekes, amit mondasz, ugyanis az erzsébeti sztk a jahn ferenc kórház egyik telephelye, úgyhogy érthetetlen, hogy amire az sztk-ban van pénz, arra a kórházban nincs.
Mindegy, majd rákérdezek az orvosomnál, aztán kiderül.
Szia !
Tegnap voltam ott és rákérdeztem ,hogy a legközelebbinél vihetek-e ?
Igen vihetek pendrive-ot és felveszik az egészet .:)
Jajj, de szuper!!!!!!! :))))
Ennek nagyon örülök most!!! Köszönöm az infót! :) Ki az orvosod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!