Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most lesz egy koncert a...

Most lesz egy koncert a közelünkben,32hetesen el lehet menni rá vagy kárododna a magzat?

Figyelt kérdés
ha a szìnpad szélén állnék meg ahol nem olyan hangos a zene akkor úgy elmehetnék rá?

2013. aug. 31. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
A zenétől NEM károsodik a magzat. Legfeljebb a tömeg, ami árthat neked.
2013. aug. 31. 22:44
 2/4 anonim ***** válasza:
Nyugodtan,nem lessz baja.Legfeljebb mocorogni fog mert zavarja,de akkor azt èrezni fogod ès arrább mèsz.Èn 39+2 vagyok ès tegnap a városba Tòth Gabi koncert volt,èn ott voltam!!! :)
2013. aug. 31. 22:45
 3/4 anonim ***** válasza:

Én 28 hetes voltam a kisebbik fiammal, amikor Madonna koncerten voltam :)

Végigugráltam, táncoltam és énekeltem az egészet, nagyon jó volt és nagyon bántam volna, ha nem megyek el.

A kisfiamnak semmi baja nem lett, most már 4 éves és makkegészséges :)

Persze, arra ügyeltünk, hogy ne a legnagyobb tömegben legyünk és persze közel a wc-hez és a büféhez, ha bármi gáz van.

Mondjuk egy akármilyen koncertre (tehát olyanokéra, akik gyakran fellépnek nálunk) nem mentem volna el...

2013. szept. 1. 08:39
 4/4 A kérdező kommentje:
hát nálunk karthágó volt nem volt rossz csak féltettem a kis fülét nehogy károsodjon a hallása.neki is tetszhetett mert csak a szünetekben rugdosott:-) köszi a megnyugtató válaszokat már attól féltem hogy hülyeséget csináltunk azzal hogy elmentünk rá
2013. szept. 1. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!