Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Veletek hogy viselkedik a...

Veletek hogy viselkedik a párotok?

Figyelt kérdés

12 hetes kismami vagyok, az elejétől kezdve tiltva vagyunk a szextől.

Ezt még vhogy megoldjuk...persze biztos nem a legjobb így neki.

A 6.héttől elég vacakul vagyok, hànyinger és fàradtsàg pàrosul. Szóval nem vagyok a toppon. Sokszor mikor próbàlt kedveskedni vag éppen jobb kedvre deríteni, mondtam h hagyjon békén.

Most ott tartunk h inkabb nem is közeledik, békén hagy. Olysn rosszul esik...ma is elsirtam magam. Rögtön kérdezte h mi a baj fàj a pocakod?-sokat segít , jön velem dokihoz-gondolom én h érdekli mi van velünk. Aztàn mikor mondom h mi a bajom h olyan közömbös velem , akkor azt mondja h majd az idő megoldja. Félek h el fogunk tàvolodni egymàstól.

Szetintetek mi tegyek h javuljon a helyzet??? Sztem neki fogalma sincs milyrn vacakul tud lenni az ember így terhesen...

Esetleg volt màs is ilyen helyzezben?

2014. júl. 9. 18:40
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem dúlnak a hormonjaid. Tényleg el fog múlni! :) A párod meg megteszi, amit tud, de egyik pillanatban azt mondod, hagyjon békén, a másikban meg sírsz, mert nem foglalkozik veled. Ez azért elég sokféle jelzés egy férfiembernek. SAjnálom, hogy rosszul érzed magad, de lesz ez még jobb is! Az pedig, hogy terhes vagy, nem kifogás arra, hogy hisztizz! Szedd össze magad és viselkedj normálisan! Épp ideje! N30 (és voltam már terhes)
2014. júl. 9. 18:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia

kb velunk ez a helyzet,plusz veszekedesek.. mielotz teherbe estem soha nem veszekedtunk,de az elso 14hetem arrol szolt,hogy hanyas,hanyinger,emelyges,korhaz,vereshanyas.. nem volt leanyalom. O is probalt kozeledni felem,segiteni,de annyira kikeszultem a mindennapos hanyastol,hanyingertol,hogy csak arra vagytam ,hogy elmuljon vegre ,nem pedig arra,hogy olelgessen a cigiszagaval,stb..

Nagyon varja a kisbabat,mindenhova jon velem,kethelyen dolgozik miattunk,hogy en eljohessek tappenzre.. remelem lassan visszaszokunk a sajat kis eletunkbe.. :)

16hkm

2014. júl. 9. 18:50
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát mi nagyon szerencsések vagyunk, talán 2-3x voltam rosszul, pici émelygés, de annál többször fáradt az elején. általában megcsináltam az alapdolgokat, de munka mellett 2-3fogásos ebéd, vagy minden nap főtt étel nem volt. de egyszer sem volt egy rossz szava sem. azt hogy nem dolgozok 12. héttől ez ugye megoldódott mert azért 8-9 óra alatt még alva is megcsinálom a házimunkát :)

érzelem terén sincs gond, igaz eddig max 5x voltunk együtt, eléggé aggódik a baba miatt, de ha igényli akkor kényeztetem én, de ha nem azt sem veti a szememre, a szeretgetésből, bújásból, simogatásból nincs hány, főleg mióta látszik a pocakom :) tehát nekem nincs panaszra okom, max lehetne kicsit több sex, de megértem. mindketten alig várjuk már hogy velünk legyen :) még kb 5hét :)

azt tanácsolom hogy nyugi, nem kell hogy ennyire hisztis légy. terhes vagy nem beteg. ne légy mogorva a pároddal, mert akkor az egész terhességet rossz élményként, nem csodás pillanatokként éli meg.

2014. júl. 9. 19:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekünk nem nagyon volt ilyen (legalább is nem emlékszem)!

A férjem iker testvérének a lánya és a mi fiúnk között majdnrm pontosan 1 év van.Amikor az iker testvérének terhes volt a felesége valamin összevesztek,mondta neki a férjem,hogy hagyd csak a hormonok miatt van,azért ilyen,hagyd,hogy megnyugodjon.Amikor én voltam terhes es valamin összevesztünk nekem bezzeg nem mondta :) Ez akkor rosszul esett.Velem is jött minden vizsgálatra,vérvételre,ultrahangra,4 D-re,szülésnél is bent volt.Meg kell beszélnetek,hogy mi a probléma,beszéljétek ki magatokból a dolgokat.Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok! :)

2014. júl. 9. 20:01
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válszokat!Bocsánat h ilyen késön jelentkezem...de nem volt sok idöm gépezni.

Szerencsére sikerült megbeszélni a dolgokat és a hétvégét már újra a régi jó hangulatban töltöttük!

Megfogadtam a tanácsokat is,próbálok nem sokat nyavajogni,legalábbis nem neki :D

2014. júl. 14. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!