Veletek hogy viselkedik a párotok?
12 hetes kismami vagyok, az elejétől kezdve tiltva vagyunk a szextől.
Ezt még vhogy megoldjuk...persze biztos nem a legjobb így neki.
A 6.héttől elég vacakul vagyok, hànyinger és fàradtsàg pàrosul. Szóval nem vagyok a toppon. Sokszor mikor próbàlt kedveskedni vag éppen jobb kedvre deríteni, mondtam h hagyjon békén.
Most ott tartunk h inkabb nem is közeledik, békén hagy. Olysn rosszul esik...ma is elsirtam magam. Rögtön kérdezte h mi a baj fàj a pocakod?-sokat segít , jön velem dokihoz-gondolom én h érdekli mi van velünk. Aztàn mikor mondom h mi a bajom h olyan közömbös velem , akkor azt mondja h majd az idő megoldja. Félek h el fogunk tàvolodni egymàstól.
Szetintetek mi tegyek h javuljon a helyzet??? Sztem neki fogalma sincs milyrn vacakul tud lenni az ember így terhesen...
Esetleg volt màs is ilyen helyzezben?
Szia
kb velunk ez a helyzet,plusz veszekedesek.. mielotz teherbe estem soha nem veszekedtunk,de az elso 14hetem arrol szolt,hogy hanyas,hanyinger,emelyges,korhaz,vereshanyas.. nem volt leanyalom. O is probalt kozeledni felem,segiteni,de annyira kikeszultem a mindennapos hanyastol,hanyingertol,hogy csak arra vagytam ,hogy elmuljon vegre ,nem pedig arra,hogy olelgessen a cigiszagaval,stb..
Nagyon varja a kisbabat,mindenhova jon velem,kethelyen dolgozik miattunk,hogy en eljohessek tappenzre.. remelem lassan visszaszokunk a sajat kis eletunkbe.. :)
16hkm
Hát mi nagyon szerencsések vagyunk, talán 2-3x voltam rosszul, pici émelygés, de annál többször fáradt az elején. általában megcsináltam az alapdolgokat, de munka mellett 2-3fogásos ebéd, vagy minden nap főtt étel nem volt. de egyszer sem volt egy rossz szava sem. azt hogy nem dolgozok 12. héttől ez ugye megoldódott mert azért 8-9 óra alatt még alva is megcsinálom a házimunkát :)
érzelem terén sincs gond, igaz eddig max 5x voltunk együtt, eléggé aggódik a baba miatt, de ha igényli akkor kényeztetem én, de ha nem azt sem veti a szememre, a szeretgetésből, bújásból, simogatásból nincs hány, főleg mióta látszik a pocakom :) tehát nekem nincs panaszra okom, max lehetne kicsit több sex, de megértem. mindketten alig várjuk már hogy velünk legyen :) még kb 5hét :)
azt tanácsolom hogy nyugi, nem kell hogy ennyire hisztis légy. terhes vagy nem beteg. ne légy mogorva a pároddal, mert akkor az egész terhességet rossz élményként, nem csodás pillanatokként éli meg.
Nekünk nem nagyon volt ilyen (legalább is nem emlékszem)!
A férjem iker testvérének a lánya és a mi fiúnk között majdnrm pontosan 1 év van.Amikor az iker testvérének terhes volt a felesége valamin összevesztek,mondta neki a férjem,hogy hagyd csak a hormonok miatt van,azért ilyen,hagyd,hogy megnyugodjon.Amikor én voltam terhes es valamin összevesztünk nekem bezzeg nem mondta :) Ez akkor rosszul esett.Velem is jött minden vizsgálatra,vérvételre,ultrahangra,4 D-re,szülésnél is bent volt.Meg kell beszélnetek,hogy mi a probléma,beszéljétek ki magatokból a dolgokat.Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok! :)
Köszönöm a válszokat!Bocsánat h ilyen késön jelentkezem...de nem volt sok idöm gépezni.
Szerencsére sikerült megbeszélni a dolgokat és a hétvégét már újra a régi jó hangulatban töltöttük!
Megfogadtam a tanácsokat is,próbálok nem sokat nyavajogni,legalábbis nem neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!