Masnak is igy viselkedik a parja?
Figyelt kérdés
31hkm vagyok. A parom ugy banik velem mint egy porcelan babaval. Lesi minden gondolatom. A csillagokat lehozna az egrol! Nagyon orul a picinek es alig varja, h itt legyen mar velunk. Ez mind ok es orulok, h ilyen! Csak zavar, hogy mar egy ideje nem kozeledik ugy! Nem akartam rarontani ezzel, csak ugy viccesen szoltam, h mar nem is szeret, mert csunya es kover vagyok. O erre, h imad es h most vagyok a legszebb! Csak eleg nagy darab (125kg, 2m) es nem akar fajdalmat okozni, artani a picinek... Foleg miota volt velem uh-n es o is latta a picurt azota fel... Tegnap este az agyban atolelt, de csak ovatosan, mert nem akart ossze nyomni... De en mondtam neki, h lehet, meg a doki szolt volna ha nem lehetne.... Jo, en megertem ot! De azert kicsit rosszul esik! Mondjuk en mar kibirnam, csak miatta szeretnem... Hogy ne erezze h elhanyagolom... Ti mit tennetek?2014. márc. 18. 09:22
1/9 anonim válasza:
Hogy ennyire félt, az normális!Ezen nagyon változtatni nem tudsz, mert a babát félti!!Elég nehezen lehet elmagyarázni néhány férfinak, hogy a magzatburok azért elég rendesen védi a magzatot! :)
Javaslatom az, hogy tegyél a kedvére! :) És akkor nem érzi elhanyagolva magát..meg esetleg ő is neked..érted ugye?
Ennyi!Emiatt ne legyél befordulva.Ez teljesen rendben van hogy ennyire félt..meg ez tök jó! :)
2/9 anonim válasza:
Még mindig jobb helyzetben vagy mint én voltam.
nálunk a férjem onnantól hogy kiderült a terhességem,onnantól leblokkolt,ha fel is állt fel neki,orálnál még oké volt,behatolásnál totális csőd. Szülés utánig nem volt rendes szex.(viszont 6 hét leteltével visszaállt minden a megszokottba)
3/9 A kérdező kommentje:
De o nem hagyja... En probalkoztam tobbszor is... Mar szinte elvarja, hogy allandoan pihenjek es semmit se csinaljak! Akarmi van en legyek kenyelmesen, biztonsagban. En tudom hogy jot akar! Csak nem szeretnem, h elhideguljunk egymastol! De azert megprobalok bevetni mindent, ami jelenleg tolem telheto... :-) holnap, mert ma este edzeni megy
2014. márc. 18. 09:37
4/9 A kérdező kommentje:
Mondom nalunk eddig nem volt ilyen gond! Jo kicsit ritkabban, es nyugisabban csinaltuk. De miota nagy a pocim, es foleg miota o is volt uh-n, latta es hallotta a szivvereset a picinek, azota ilyen! Mondjuk mar nincs sok hatra, de nem szeretnem, hogy... Ertitek...
2014. márc. 18. 09:40
5/9 anonim válasza:
Mond el neki, hogy neked hiányzik a "közelsége" és szükséged van rá. Magyarázd el neki, hogy a baba teljes biztonságban van és ami neked jó, az a kicsinek is. Kezdeményezz, ha kell, magyaráztasd el neki a dokival, hogy a szexel nem árt a babának.
6/9 anonim válasza:
Én is félek tőle az elejétől kezdve, hogy elhanyagolva érzi magát, ráadásul veszélyeztetett vagyok és sokáig nem volt szabad semmit. Aztán 18. héten azt mondta az orvos, hogy próbáljuk meg, ha nagyon keményedek, vagy nem jó, akkor inkább ne erőltessük. A párom viszont nem akar próbálkozni, nagyon félti a babát. Amúgy amit írtál nálunk is teljesen így van, úgy kezel mint egy hímes tojást. Kiveszi a kezemből a porszívót, ne hajoljak, ne emeljek még fél kilót se... Ha este lefekszünk és átteszem magamon a kezét, fél óráig helyezkedik és tízszer megkérdezi, hogy nem nyomja-e a hasam. Azon túl, hogy néha már "terhes", hogy mindentől ennyire óv, nagyon jól esik. A testi igényeit én egyéb módon próbálom kielégíteni és a semminél ez is több. Majd a szülés után mindent bepótolunk.
7/9 piroska és a farkas válasza:
Nálunk a férjem a várandósság előtt és után is kifejezetten közeledős volt, de most hogy nekem nagyon sokat keményedett a hasam, és nem esett jól, hogy kényeztessen, mert feszült ott lent mindenem, előfordult, hogy ő is inkább azt mondta, hogy akkor csak bújjak hozzá, mert nem tartja igazságosnak, hogy neki jó legyen, mikor nekem épp nem az. Ettől függetlenül azért legtöbbször örül neki:) De azt gondolom, hogy nagyon jó, hogy vannak ilyen férfiak.
8/9 A kérdező kommentje:
Hat igen... De meg mindig jobb, hogy ilyenek! Rosszabb lenne ha nem foglalkoznanak velunk, nem segitenenek es a terhesseget nem vennek figyelembe! Vannak olyanok, h a terhesseget ugy veszik, h az nem betegseg... Igen nem betegseg, de aki tiszta szivebol szeretne a babat, az kimeli magat es mindent megtesz azert, h a pici egeszseges legyen. Az elso trimeszterben nekem is be volt tiltva a sex. Ezt megertette a parom es tiszteletben is tartotta... Es o se volt ugy soha, h neki jo legyen nekem meg ne... Erzem, hogy ez a babavaras sokkal kozelebb hoz minket egymashoz, pedig mar lassan 7 eve vagyunk egyutt. Es szeretnem, h ott legyen a szulesnel is... Bar o meg most azt mondja, h vajudasnal velem lesz, de a szulesnel nem... De tudom, h nem fog cserben hagyni!!!
2014. márc. 18. 12:50
9/9 anonim válasza:
Szerintem nem cserbenhagyás, ha a vajúdásnál ott van, de a kitolásnál nem. Én legalábbis nem így érzem. Mi eleve így beszéltük meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!