Most hallottam hogy nem elég az apasági nyilatkozat a baba születése után. Akkor most hogy is van ez január 1. -től?
Hát nem tudom de igazából a korházak is néha úgy döntenek ahogy akarnak meg az álam! csak valahonan jöjjön be pénz!
felháborító hogy mi átlag emberek szívunk meg mindent és nem elég hogy sokan alig tudnak teherbe esni ha sikerül is akkor is még szenvedjenek ha nem házasok és nincs életársi akpcsolatuk regisztrálva mert hát találd ki hogy mit kell keresned és hol és hogy mért nem elég az apasági röhelyes
Hali!
Én vagyok, aki hétfőre tervezte az ügyintézést.
Végül nem én mentem el az anyakönyvi hivatalba, hanem a párom, és neki egy szóval nem említettek semmit erről az újdonságról... Csak az eddig is kért dolgokat fogják kérni azt mondták (orvosi igazolás, lakcímkártyák, személyik). Bár ő is elfelejtett rákérdezni, úgyhogy nem lettünk sokkal okosabbak. Ja ez a II. kerületre vonatkozik.
Én is a múlt héten voltam az apasági miatt,de nekem sem szóltak,símán megcsinálták.(pedig január 1.-től elvileg tudtak róla)
A minap hogy rákérdeztem ugyanott,már érdekes tudtak róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!