Most hallottam hogy nem elég az apasági nyilatkozat a baba születése után. Akkor most hogy is van ez január 1. -től?
Várnék én is szívesen, csakhogy én március elején szülök... Engem már igencsak sürget az idő!
Majd hétfőn már remélem okosabb leszek, akkor megyek első körben ügyintézni...
Utolsónak.
Én március végén-április elején fogok szülni elvileg.
Remélem addigra lesz valami...!
Sikeres ügyintézést és ha lehetőséged van rá számolj be itt arról hogy ment a dolog..!
Köszi
Boldog babavárást!
Egyébként az hogy jelenleg hajadon vagyok hivatalosan az nem igazolja hogy nem voltam sem házas sem regisztrált élettársi kapcsolatban?!
Hisz akkor lennék elvált,özvegy...stb.
Érthetetlen...
Ahogy én értem:
Ez az azokra vonatkozik akik nem házasok és nem is élnek regisztráltan élettársi kapcsolatban.
Ahhoz hogy ebben az esetben a baba az apa nevére kerüljön kell egy apai elismerő nyilatkozat,amihez eddig elég volt csatolni egy hajadoni igazolást hogy nem férjezett az anya,most már azt is vitatják hogy a fogantatás idején mi volt az anya státusza!
Utolsónak.
Akkor eddig miért volt elég az apasági nyilatkozathoz csatolt hajadoni igazolás?
11:24-es vagyok.
Mindenképp beszámolok majd, hogy mire jutottam! Legalább mi kismamik tartsunk össze! :-)
Neked is boldog utolsó heteket, és ne bosszankodj a bürokrácia útvesztőin. Azzal, hogy idegeskedünk, a probléma nem fog megoldódni, és ugyebár a babukáknak nem tesz jót, ha anyu idegeskedik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!