Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most hallottam hogy nem elég...

Most hallottam hogy nem elég az apasági nyilatkozat a baba születése után. Akkor most hogy is van ez január 1. -től?

Figyelt kérdés
Mi tegnap csináltattuk meg az apasági nyilatkozatot de senki nem szólt hogy ez nem elég..!
2010. jan. 28. 18:53
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/75 A kérdező kommentje:

"nem házasok és nem élnek hivatalos élettársi kapcsolatban sem."

azaz egy hajadoni igazolás és kész vagy nem??

2010. jan. 28. 19:38
 22/75 anonim ***** válasza:
hát csajok,jól meg lett ez kavarva.
2010. jan. 28. 19:39
 23/75 anonim ***** válasza:
Nekünk az apasági nyilatkozatkor csak megkérdezte az előadó, hogy házasok vagyunk-e, szóval elég volt így, nem kelett írásban igazolni, hogy ez tényleg így van. Most úgy látszik írásban is kell ez az igazolás.
2010. jan. 28. 19:42
 24/75 A kérdező kommentje:
De azt hogy nem vagyunk házasok igazolja a hajadoni igazolás ami meg kell az apaságihoz!
2010. jan. 28. 19:44
 25/75 anonim ***** válasza:
100%

NA ez az, a hiradóban konkrétan azt mondták, hogy nem elég az apasági.

Akkor meg mi ez a másik, ami kell?vicc az egész...

2010. jan. 28. 19:48
 26/75 A kérdező kommentje:
2010. jan. 28. 19:51
 27/75 anonim ***** válasza:
64%
sztem itt a hajadoni nyilatkozatnak semmi köze.pont az a lényeg h nem vagy hajadon sőt nem vagy házas hanem élettárs...itt te meg a párod a lényeg h ti milyen kacsolatban vagytok h ne lehessen azt eljátszani h egyedülálló anyuka felveszi a plusz támogatásokat.
 28/75 anonim ***** válasza:
100%
valami nyomtatvány,ami pont nincs...de ezis nagyon érdekes..nemértem ezt az egészet...
 29/75 anonim ***** válasza:
100%

„Arról van szó, hogy az apasági vélelmet ezentúl csak akkor lehet figyelembe venni, hogyha bizonyítást nyer, hogy egyrészt a házasság nem ál fenn a felek között, másrészt élettársi kapcsolat sem áll fenn a felek között” – mondta Szécsényi-Nagy Kristóf, a Magyar Országos Közjegyzői Kamara jogi irodájának vezetője.

Januártól van így, előtte sokkal egyszerűbb volt a rendszer, elég volt egy apasági nyilatkozat. Most viszont újfajta papír kellene: de azt nehéz megszerezni, mert nem lett kész a számítógépes rendszer, amivel kiállíthatnák.

2010. jan. 28. 19:55
 30/75 anonim ***** válasza:
100%
az első 19:51 es vagyok bocs félreértettem.igen nyilatkozhatsz arról h hajadon vagy vagy elismeritek h élettársak.de sztem ezzel ugyanmugy visszafognak élni...mert igy is ugy is elismerheti h egyedül neveli a babát.szoval sztenm adunk a sz.rnak egy pofont magyarán
2010. jan. 28. 19:55
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!