6 hetes terhes vagyok. Mikor vettetek fel kismama ruhát?
Szia,
én amikor még csak szorított a gatya, nem gomboltam be, hanem gumit használtam és bandázst hordtam, a c&a- ban vettem, aztán amikor már gömbölyödött vettem 2 nadrágot, hát megváltás volt, főleg kocsiban. :)
Ha már szűknek érzed akkor mindenképpen keres valami lazábbat.Kifejezetten kismama nadrágot a 14 hét körül kezdtem hordani mert már az volt kényelmes!
boldog baba várást:)
35 hetes kismama.
En felido kornyeken a masodik babamat varva, 25 hetesen az elso babamat varva.
Az elso hetekben en puffadtam csak, meg nem babahas volt. REggelente meg nem volt gond a nacival, delutan, este lett kenyelmetlen. Ha kenyelmetlen volt, akkor a gombot gumival fogtam ossze. Vettem egy bandazst is, de az baromi nagy volt ram, csuszott, nem tartotta meg a nadragot. MOndjuk en vekony vagyok, valoszinuleg emiatt csuszott le rolam, pedig a legkisebb meretet vettem.
A masodik babanal viszont nem volt ilyen gondom sem, mert epp nyaron estem teherbe, szoknyat, ruhat hordtam, leggings-t, nem szoritott egyik sem.
Köszönöm a válaszokat!Sokat segítettek!
Boldog babavárást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!