34 hetes kismama vagyok. Ti vettetek a babának valami játékot? A cumisüveget és a mellszívót mivel fertőtlenítitek?
Szió!
Én csak a kiságy fölé vettem a zenélő forgót,amin kicsi plüss macik vannak. Igazából nem is tervezem,h veszek mást,mert a rokonok barátok sztem úgyis vesznek,hiszen nagyon pici babának vagy ruhát,vagy csörgőt, ilyesmit tudnak kitalálni:-)
Tehát valószínüleg csak kerülgethetem őket,ha pluszba még én is veszek.Első 1-2 héten úgyis aludni fog a legtöbbet,tehát nem is igényli a játékokat.
Én a cumisüveget kifőztem.
Tervezem,h veszek sterilizálót,de olyat szeretnék,amiben "mindent" lehet sterilizálni,nem csak cumisüveget,vagy csak cumit.
Boldog babavárást:-)
39 hetes km
Szia! Én 32 hetes vagyok, de van már egy 21 hós nagylányom. :-) Neki nem vettem előre semmit, úgyis kaptunk pár dolgot, az első hetekben meg még nem kell játék. Most az öcsinek már maradt a nővérétől csörgő, zenélő-forgó, plüssök, szóval pláne nem kell játék. :-)
Fertőtleníteni pedig simán forró vízbe dobtam a dolgokat, mint még anyukáink idejében. Teljesen jól működik.
Nem vettem játékot.
És kifőzéssel fertőtlenítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!