Az első uh rám szóltak, hogy vegyem ki mert nem tudnak rendesen megnézni. Ekkor 8 hetes és 2 napos voltam. Utána már nem is raktam vissza csak szülés után 2 hónappal amikor már lefogytam meg lement a hasam.
2009. jún. 20. 19:38
2/11 anonim válasza:
nekem is van,vagyis volt.ugy 8-10 hetes lehettem mikor kivettem,és be is nőtt a lyuk,és sajnos elég csunyán,de vannak ilyen szilikon pircingek is állitolag,amik kifejezetten kismamáknak vannak.de hogy hol lehet kapni azt nem tom.
2009. jún. 20. 19:39
3/11 anonim válasza:
Én nem akartam kivenni, vettem is egy kismamapiercinget, de egy vizsgálat során ki kellet vennem, és mire visszatettem volna, már összenőtt a közepe. Így maradt, majd szülés után újra átbökettem.
Ha nincs rá okod, nem kell kivenni.
2009. jún. 20. 19:40
4/11 anonim válasza:
Szia.nekem még a 18.heti Uh-n is benn volt és akkor a Doki azt mondta hogy őt nem zavarja de onnantól kezdve hirtelen nő nagyot a poci és jobb lesz ha lassan kiveszem,kb2-3 hét és kivettem és a mai napig megvan a lyuk:) Pont tegnap próbáltam bele és átmegy minden gond nélkül a piercing:)))Most bizti nem rakom vissza de szülés után......ki tudja!A visszanövés függ,hogy mióta van benne?!
Boldog babavárást
31+6 km
2009. jún. 20. 19:43
5/11 anonim válasza:
Szia!
Az első ultrahang előtt én is kivettem. Kozmetikusom mondta, hogy vegyem ki, mert ha elkezd nőni a hasam, megnyúlik a bőröm és akkor kiszakadhat a piercing. Viszont ugyancsak az ő tanácsára néha néha visszaraktam vagy 10 percre, hogy ne forrjon össze és nem is forrt. Szülés után 1-2 héttel, mikor már egy kicsit "magamnál" voltam visszaraktam.
2009. jún. 20. 20:00
6/11 anonim válasza:
1. vagyok.
Nekem nem forrt össze pedig nem próbálgattam. De lehet, hogy azért mert 12 éve van meg. :/
Még lánykoromból maradt.:D
2009. jún. 20. 20:27
7/11 anonim válasza:
Én 6 hetes terhes vagyok és tegnap kivettem. Gondoltam elöbb-utóbb úgyis muszáj lesz, na meg nagy hasamba már amúgy sem szeretnék. Szülés után majd újra lövetem.
2009. jún. 20. 21:17
8/11 anonim válasza:
Én nem vettem ki,csak a 34.hét környékén,de akkor is úgy,h éjszakára betettem,h ne forrjon be...a khzba magammal vittem,és szülés után be is tettem.Nekem egyszer se szólt se a védőnő,se a dokim,se az Uh-os doki.
2009. jún. 20. 21:31
9/11 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy vegyem ki kb. félidőnél, mert csúnya maradhat a heg.
2009. jún. 20. 23:24
10/11 A kérdező kommentje:
Ez szuper:-)Ugy latom vagyunk egy paran piercinges kismamak:-),boldog babavarast mindenkinek!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!