Vettetek külön kismama ruhákat? Mi a véleményetek?
Nézd meg a turkálókat. Én augusztusban szültem, 2 nadrággal, és jópár tunikaszerüséggel kihúztam. Jah, és itthon a férjem alsóndrágjaiban:)A szabadidővel az a baj, h nem tartják meg a pocakot, és le is csúszik, vmiért, nem marad meg a has alján. Kb 6 hósig tudtam hordani őket. Az egyik farmert ajándékba kaptam, egyet pedig turiztam, mindkettő farmer volt, és bővíthető gumival. Tényleg nagyon praktikus!
Most jut eszembe, kíniban vettem egy virágos ruhát, mellénél volt szabva, és a végén már csak azt hordtam. Menj el ilyen helyekre, sokat fogsz nevetni magadon, de biztos találsz jó ruhát:)
Én a kismamaruhákat utáltam, nem is vettem föl egyet se. (Megüt a guta a kis fodros masnis ruhácskáktól)
Általában testhezálló dolgokat hordtam, sztreccs szoknyákat, farmernadrágot, polókat, nyitott inggel. És volt 6-7 sztreccs egyberuhám, ezeket szerettem a legjobban.
Én vettem illetve veszek. 22 hetes vagyok és nem nagy a pocim, de mivel kizárólag passzos farmereket szoktam hordani így már pár hetesen vennem kellett 2 kismamanadrágot, mert a farmer nyomta a méhem (ami akkor még nem is állt ki). Ezek hosszúak, akkor még hideg volt. Menet közben bejött a meleg így vettem rövidebb gatyókat, bár ezek már nem kismamanadrágok (ezeknek az ára se húzós), hanem laza fazonok, mint például a most divatos törökgatya. Ráadásul úgy nyúlik a derekuk, hogy simán bele fog férni az óriási pocim is pedig s-esek, úgyhogy jövő nyáron is hordhatom majd őket. Tehát nacikat muszály volt vennem, mert nem volt se rövidből se hosszúból olyanom, ami laza fazon.
Felsőket pedig egész egyszerűen azért vettem, mert ezerszer csinosabb vagyok bennük, mint a sima trikóimban. Ezek mind mell alatt húzottak és csak egy van, ami konkrétan kismama, a többit "rendes" üzletben vettem. Tulajdonképp szerencse, mert most a mell alatt húzott fazon a divat és minden második üzlet ilyenekkel van tele. A legtöbb 2-3-4 ezer forint volt, pedig plázában vettem őket, tehát egyáltalán nem drágák.
Én azt mondom, hogy ha van olyan nadrágod amibe beleférsz és utcára is jó, akkor felesleges külön venni. A felsőkről meg annyit, hogy kismama üzletben sokkal drágábbak, ráadásul közel sem olyan csinosak, mint amiket én vettem. És ezeket is tudom majd terhesség után hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!