Vettetek külön kismama ruhákat? Mi a véleményetek?
Én vettem pamut anyagot és két nadrágot a ruhatáramból kiválasztottam/ egy vékonyt és egy farmert/ amit nem sajnáltam és a hashoz a varrónővel bevarrattam. Mint ahogy a kismamanadrágoknál van. és azzal húztam ki a terhességet.
így elég olcsón lett nadrágom. Hosszított felsőit meg vettem kettőt és kész is. meg pólóba. Ez ha mentünk valahova akkor vettem fel. itthon meg apuka meg tesómtól kért kölcsön pólókba voltam.
Nekem a munkám miatt muszáj volt venni.
16hetesen akkora pocakom volt, hogy azt hitték mindjárt szülök, addig próbáltam a sajátjaimat hordani, kínzás volt.
Összesen költöttem 20e-t ruhákra három nadrág+1felső, a felsőket a régieket hordom, kimondottan csak alkalminak vettem egyet.
Van egy nyári szabadidő nacim, ami folyton lemászik rólam, ha meg megkötöm, akkor szorítja a pocakot, itthonra teljesen jó, már nem nagyon mozdulok ki, elég nehéz a pocak, meg mindjárt szülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!