Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Orokbeadnatok a helyembe a...

Orokbeadnatok a helyembe a kisbabat?

Figyelt kérdés
3 honapja elhagyott a ferjem van 3 gyerekem. Most a neveloanyameknak lakunk jovedelmem nincsen sajnos csak takaritani jarok. A gyerekeknek a csaladsegitonel es templomnal szoktam etelt kerni mert en sajnos nem tudok venni. A neveloanyamek sem tudnak segiteni. A mai nap derult ki hogy 20 hetes terhes vagyok egy rutinvizsgalat alkalmaval. Nagyon ledobbentem mert mestualtam rendesen es a hasam se nott semmi jel nem volt ra. Nagyon faj a szivem a babert nem tudom hogy ledzek kepes adaadni valakinek .igauabol egyertelmu hogy orokbekell adnom .
2014. nov. 5. 20:30
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Nem tunt fel ahogy emlitettem es azt is hogy van hol laknom es itt van net nyugodj meg nekem nem telik ra. Csak tudod van telefonm mert mig volt ferjem addig nem eltunk rosszul. De koszi a kedvesseged pont erre volt szuksegem . Kivanom hogy ne kelljen atelned amit en elek
2014. nov. 5. 23:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Ha elhagyott a férjed, logikus lépés lenne a részedről, ha elválnál, és akkor a férjed fizetné a 3 gyermek után a gyerektartást. Az már némi anyagi segítséget biztosan jelentene. Ez nem jutott eszedbe?
2014. nov. 6. 00:38
 13/17 A kérdező kommentje:
Persze de o eltunt senki nem tud rola sebkit es olyan nincsen hogy en egyedul valok szoval talan meltoztasson megkeresni
2014. nov. 6. 07:24
 14/17 anonim ***** válasza:

Az teljesen mindegy, hogy a férjed jelenleg hol tartózkodik. A válást nélküle is elindíthatod és a bíróság nélküle is dönt.

Utána gyermekelhelyezés és gyerektartás kérése. Majd a hatóságok felkutatják. Ha nem akar/tud fizetni, kérheted az államtól a megelőlegezést, aztán majd behajtják rajta, vagy letiltják a gyerektartás összegét a fizetéséből.

Komolyan, nyisd már ki a szemed! Kéregetsz, koldulsz, de amikor valósan cselekedni kellene, hogy a gyerekeid ne éhezzenek, csak a kifogásokat keresed!

Hol van a családi pótlék? Ha a férjed számlájára megy, azonnal kérd, hogy neked küldjék.

Szép kis férjed volt, mondhatom!

A meglévő három gyereked is veszélyben van nálad, mert ha rájönnek, hogy éheznek, nem megfelelőek a körülmények, ki is emelhetik őket a családból és nevelőszülőkhöz kerülnek. Ilyen körülmények közé nem vihetsz kisbabát! A lehető legjobb döntés, ha örökbe adod.

Nagyon sajnálom a helyzetedet, de csak te magad tudsz ezen változtatni, más nem. Örökké nem koldulhatsz.

2014. nov. 6. 09:08
 15/17 anonim ***** válasza:
Kaja nincs...net van....de gondolom a szomszéd gépéről ír. ..csak nem szünet van vmelyik iskolába?
2014. nov. 7. 08:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Amúgy ha egyedül álló lettél több segélyre vagy jogosult mintha dolgoznál. ...ezt halkan megsúgom....de sztem ez egy unatkozó tinilany kérdése. ...
2014. nov. 7. 08:38
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérlek, kedves Kérdező, írj nekem privát üzenetet, én nem tudok Neked. Talán tudok segíteni.
2014. nov. 8. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!