Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek a helyembe?...

Ti mit tennétek a helyembe? Fontos!

Figyelt kérdés
Egy szemölcs "jött ki" a lábamon, combomon, voltam ma bőrgyógyászaton. Jóindulatu elvaltozás de meg kell ill ki kell operàlni...kb 10 perces "műtét összevarjàk utana. Sima jàrobeteg szakrendelés. Kérdes amit el kell döntenem hogy szülés előtt vagy utan? Lidokainnal ertestelenitenek. Aug.10. vagyok kiirva de 2héttel nagyobbak vagyunk babsmat 38 hetesnek mondjak. Mit tegyek??? Holnap kell beszélnem a sebésszel.
2014. júl. 15. 15:01
 1/6 anonim ***** válasza:
Én megvárnám a szülést, és utána mennék el. De ez én vagyok... elvileg nem jár ez semmi rossz következménnyel, de én most nem tudnék másra koncentrálni, mint a babára. Majd ha ő kint van, éldegél szépen, maga is már, és nincs ilyen szinten velem együtt, akkor ott vágnak, és azt, amit akarnak :) én így gondolkodnék, ha a helyedben lennék, de lesz, aki azt mondja, most csináltasd meg, mert utána sok dolgod lesz. Ez is korrekt, de én nem így érzek.
2014. júl. 15. 15:05
 2/6 Tica0121 ***** válasza:
Én megvárnám, míg kint lesz a bébi. Nekem az után vették le.
2014. júl. 15. 15:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Szerintem szülés előtt. Utána rosszabb, pici babával, szoptatás alatt, lehet hogy a szoptatásnak is bekavar.

Inkább most. Fogd fel úgy mint egy foghúzást. Ha ki kell húzni a fogamat, azt is inkább a terhesség végén vállalnám be, mint szoptatás alatt a pici baba mellől ugrálva.

Sok sikert!

2014. júl. 15. 15:07
 4/6 anonim ***** válasza:
en lehet inkabb az alapjan dontenek, hogy hol van az a szemolcs. Elofordulhat e, hogy szules alatt hozzaernek, vagy a esetleg a baba is hozzaerne(ha elol van lehet veletlenul hozzaernek, gondolom ha hatul akkor mar nehezebben eshetne ez meg). Mert ha jol tudom ez fertozo, es erintkezes altal terjed. Ha elegge oldalt van, vagy hatul akkor hagynam szules utanra. Meg fugg hogy most mennyire faj, zavar.
2014. júl. 15. 16:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nagyon rossz helyen van, combom közepén, elől, sajnos picit fáj is és persze zavar...jó, mondták, hogy jóindulatú, de azért kértek szövettant is, nyugtalanít, ameddig megnem jön az eredménye...hívtam a védőnőt, azt mondta ezt úgyis a sebész dönti el igazából, hogy ennyire "idős" kismamát még megműt e? lehet nem is kapok időpontot csak mondjuk 3 hét múlva addigra meg nagy valószínűséggel szülök...tehát holnap kiderül. Addig ragasztom ragtapasszal, ezt javasolta a bőrgyógyász!
2014. júl. 15. 16:09
 6/6 A kérdező kommentje:
Végül is nem szemölcs volt hanem egy növedék ( 1 het mulva lesz szövettan) levettek ma. Most eléggé faj! 2 nődokit védőnőt és sebészt is megkérdeztem ezt javasoltak!sziasztok!
2014. júl. 17. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!