Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tennétek a helyembe? Itt...

Mit tennétek a helyembe? Itt hagynátok a párotok így?

Figyelt kérdés

Párom ma szabadnapos. Én szerettem volna hazamenni ma vagy holnap a szüleimhez és reggelről rákérdeztem, hogy mikor mehetnék haza.

Ő teljesen fel volt háborodva, hogy miért akarok ma hazamenni mikor tudom, hogy szabadnapos. Itthagyott úgy, hogy menjek haza és ha maradok is akkor sem jön haza holnap délelőttig és látni sem akar.

Úgy döntöttem, hogy megvárom hátha mégis hazajön.

De ha mégsem akkor holnap délelőtt fogom a cuccaimat és hazaköltözök szüleimhez.

A történethez hozzátartozik, hogy már többször hazaküldött már de mindig megbánta.

Ti itthagynátok őt így 31 hetesen? Vagy mit tennétek a helyemben?

Remélem érthető a kérdés.

2013. nov. 13. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
81%
Hát nekem is szarul esne ha szabadnapos lennék és a párom nem maradna velem,inkább az anyjához menne,akihez mehetne bármikor máskor
2013. nov. 13. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem csak megsértődött hgoy pont aznap akarsz anyukádékhoz menni amikor ő végre szabadnapos. Kissé forrófejű, de nem gondolnám hogy azt szeretné hogy visszaköltözz anyukádékhoz. Én írnék a helyedben egy sms-t hgoy itthon várod. Ha hazajön akkor minden oké, de ha nem akkor sem az lenne a megoldás hogy egyből hazaköltözöl. Minden veszekedés után egyből haza akarnál menni? Megmondom őszintén nagyon hasonlít az én páromra. Nálunk is sokszor volt hgoy a veszekedés dühében azt mondta hogy jó akkor menjünk szét :) de ez csak egy ilyen reflex válasz nála. tudom hogy meggebedne nélkülünk. Szerintem a te párod sem azt akarja hogy elköltözz csak lehet hogy már alig várta a szabadnapját hoyg veled töltse te meg pont aznap akarnál anyukádékhoz menni. miért nem mész akkor mikor dolgozik?
2013. nov. 13. 10:52
 3/8 anonim ***** válasza:
85%

Tobbszor hazakuldott mar a szuleidhez? Terhesen?

Itt egyeb gondok is vannak, nem csak az, hogy rosszul esett neki, hogy akkor mennel, amikor szabadnapos.

Meg mi az mar, hogy hazakuld? Ne igy rendezzunk mar nezetleterest!

En ilyen esetben mar nem lennek ott!

2013. nov. 13. 10:55
 4/8 anonim ***** válasza:
80%
Teherbe se estem volna egy ilyen pasitol.,..
2013. nov. 13. 10:59
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is sokszor zokon vette, hogy terhesen nem akartam utazgatni EGYEDÜL, de sosem küldöttel, hogy váljunk szét, utólag mindig rájött, hogy igazam volt és nem engedett volna el szívesen, mert ugye bármikor beindulhat a szülés. És itt szerintem is vannak más gondok is. Szerintem mérlegeld a kapcsolatotokat, és ha több a rossz benne, mint a jó, egy percig se gondolkodj. Főleg ha a szüleid is szívesen látnának otthon. Azért gondolom neked sem jönne jól egy koraszülés a stressz miatt.
2013. nov. 13. 11:04
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is van más gond is a kapcsolatotokban. Neked engedélyt kell kérned, hogy haza mehess a szüleidhez, meg van pofája haza zavarni, ráadásul nem először, és te ezt még mindig eltűröd neki, mert olyan "kedves", hogy mindig megbánja? (Mi a párom anyukájánál élünk jelenleg, de még egyszer nem mondta, hogy menjek haza anyukámhoz és maradjak is ott. Mondjuk nem is lenne több esélye, mert úgy otthagynám, hogy öröm lenne nézni.) Én úgy rúgnám ki, hogy a lába nem érné a földet, de az biztos, hogy nem várnék holnapig, hogy mikor méltóztatik haza menni. Csak a hűlt helyemet találná, és nem is nagyon lennék rá kíváncsi.

Ne haragudj, nem akarlak bántani, de ezt gondolom. Most várod a kisbabátokat, ez kellene, hogy legyen életed legboldogabb időszaka, és akkor egy ilyen fafej miatt csak "eszed" az ideget, és magadban őrlődsz, nem tesz jót neked sem és a babának sem.

Persze, mi csak tanácsot tudunk adni, és le tudjuk írni a véleményünket, úgyis te döntöd el, hogy mit csinálsz.

2013. nov. 13. 13:50
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha tényleg csak ennyi gond volt, amit írtál, akkor biztos, hogy nem mennék sehova!! Lehet lepontozni, de mindenkinek vannak hibái amiket el nézünk(szerintem a párod is elnéz neked is kisebb hibákat)

Veszekedés mindenhol van! Van akiknél csak szó váltásba, van akiknél kiabálás

2013. nov. 13. 16:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha engem haza küldene,úgy itt hagynàm..Terhes nővel igy bànni csúnya dolog.A megbànàsàt előbb-utóbb meg unod majd.
2013. nov. 18. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!