Mit tennétek a helyembe? Itt hagynátok a párotok így?
Párom ma szabadnapos. Én szerettem volna hazamenni ma vagy holnap a szüleimhez és reggelről rákérdeztem, hogy mikor mehetnék haza.
Ő teljesen fel volt háborodva, hogy miért akarok ma hazamenni mikor tudom, hogy szabadnapos. Itthagyott úgy, hogy menjek haza és ha maradok is akkor sem jön haza holnap délelőttig és látni sem akar.
Úgy döntöttem, hogy megvárom hátha mégis hazajön.
De ha mégsem akkor holnap délelőtt fogom a cuccaimat és hazaköltözök szüleimhez.
A történethez hozzátartozik, hogy már többször hazaküldött már de mindig megbánta.
Ti itthagynátok őt így 31 hetesen? Vagy mit tennétek a helyemben?
Remélem érthető a kérdés.
Tobbszor hazakuldott mar a szuleidhez? Terhesen?
Itt egyeb gondok is vannak, nem csak az, hogy rosszul esett neki, hogy akkor mennel, amikor szabadnapos.
Meg mi az mar, hogy hazakuld? Ne igy rendezzunk mar nezetleterest!
En ilyen esetben mar nem lennek ott!
Szerintem is van más gond is a kapcsolatotokban. Neked engedélyt kell kérned, hogy haza mehess a szüleidhez, meg van pofája haza zavarni, ráadásul nem először, és te ezt még mindig eltűröd neki, mert olyan "kedves", hogy mindig megbánja? (Mi a párom anyukájánál élünk jelenleg, de még egyszer nem mondta, hogy menjek haza anyukámhoz és maradjak is ott. Mondjuk nem is lenne több esélye, mert úgy otthagynám, hogy öröm lenne nézni.) Én úgy rúgnám ki, hogy a lába nem érné a földet, de az biztos, hogy nem várnék holnapig, hogy mikor méltóztatik haza menni. Csak a hűlt helyemet találná, és nem is nagyon lennék rá kíváncsi.
Ne haragudj, nem akarlak bántani, de ezt gondolom. Most várod a kisbabátokat, ez kellene, hogy legyen életed legboldogabb időszaka, és akkor egy ilyen fafej miatt csak "eszed" az ideget, és magadban őrlődsz, nem tesz jót neked sem és a babának sem.
Persze, mi csak tanácsot tudunk adni, és le tudjuk írni a véleményünket, úgyis te döntöd el, hogy mit csinálsz.
Ha tényleg csak ennyi gond volt, amit írtál, akkor biztos, hogy nem mennék sehova!! Lehet lepontozni, de mindenkinek vannak hibái amiket el nézünk(szerintem a párod is elnéz neked is kisebb hibákat)
Veszekedés mindenhol van! Van akiknél csak szó váltásba, van akiknél kiabálás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!