Femibion 800 írt ajánlásra az orvos. Én mégis inkább elevitet vagy gravidát szednék (számomra jobbnak tűnnek) Ti mit szednétek a helyembe? Végül is vitamin mind! Szerintetek szedhetek másat?
Szia!
Én is Femibiont szedtem az orvos ajánlásával. Ez már egy újabb vitamin, lehet hogy azért ajánlotta. Nekem semmi bajom nem volt tőle, nem is volt még hányingerem sem.
Szia, én is Femibiont szedtem a kezdetektől, először a 800-at, most pedig már a 400-at.
Szerintem nagyon jó, semmi bajom nem volt tőle, egyetlen egyszer nem hánytam, ellenben az Elevittől és a Gravidától sokan rosszul vannak.
Nekem is az orvosom ajánlotta, aki kiváló szaktekintély és én maximálisan megbízom benne, úgy gondolom nem véletlen, hogy ezt ajánlotta és nem akármelyik másikat.
A döntés természetesen a Te kezedben van.
Én is Femibion 800-t szedtem a 12. hétig, semmi bajom nem volt tőle. Ismerősöm az Elevitet szedte, hízott az elején 5-6 kg-t, állandóan éhes volt tőle. De persze ez alkat is válogatja. Én most 2-3 kg plusz kg-nál járok.
Üdv: 22hkm
Szia!
Én vagyok a 3 válaszoló!
Ha a hízást is nézzük nem tudom van-e köze a vitaminhoz, de biztos van benne valami.
Én összesen 5 kg híztam, és egyáltalán nem voltam kívánós sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!