Ha kipróbálom az E-vitaminos dolgot, amit már többen írtatok, akkor nem okoz gondot a vitamin, ha mégis baba van, ugye?
Figyelt kérdés
10 napja késik, de a teszt negatív. Azt írtátok, lehet, hogy az E-vit. meghozza a mensit. Most élnék vele, mert a legrosszabb, amikor se mensi, se baba. :(2008. júl. 8. 08:25
1/4 anonim válasza:
A vitamin nem okozhat semmilyen problémát, azért vitamin! Én mondjuk a fogamzásgátló tabl. abbahagyása után kezdtem el 2 hónapig csak E vitamint szedni, majd pedig az elvitet. Az eredmény az első próbálkozásra baba lett. Tudom javasolni neked is!
2/4 anonim válasza:
Nyugodtan szedd csak,napi eggyett!En is evel a problemaval voltam nodokinal es azt mondta hogy ha megis terhes lennek akkor sincs semmi baj,tehat nem karos eggyltalan.
3/4 anonim válasza:
Én az E-vitaminról azt olvastam, hogy véd a vetélés ellen én is szedem +folsavat is.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, el is kezdem szedni!
2008. júl. 8. 12:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!