Folsav és E-vitamin szedés elkezdése után mennyi időre jött a baba? Már akinek ez a kúra segített.
Első vagyok:
Sajnálom, ha elkeserítettelek, ne haragudj, de ez van.
Palástfűteát szoktak inni a ciklus első felében, és cickafarkfű teát a ciklus második felében. Állítólag ez segíti a peteérést és a beágyazódást.
Sok sikert! :)
Ezeket találtam neked, bemásolom:
B-vitaminok
Hatásuk: Jótékonyan hatnak a hormontermelésre és a petefészek működésére. A B6-, B11-, B12-vitamin megfelelő időben és adagban történő fogyasztásával megelőzhető lenne a fejlődési rendellenességek többsége.
• C-vitamin
Hatása: Pozitívan befolyásolja a spermiumok életképességét.
• E-vitamin
Hatása: Elősegíti a nő megtermékenyülését, növeli a férfiak nemzőképességét. Az E-vitamin fogyasztása segíthet megelőzni a vetélést, és a menstruációt normális ritmusba terelheti.
• Cink
Hatása: Hiánya csökkenti a spermiumszámot, illetve azok mozgékonyságát. Cink bevitelével javítható a nemi hormonok működése, a nemi vágy pedig fokozható. A születendő babáknál jelentősen csökkenti az idegpálya-károsodás kockázatát.
• Folsav
Hatása: fogyasztásával megelőzhetők az idegpálya-elégtelenségek kialakulásai a fogantatás és a terhesség felfedezése közötti időszakban, gátolja a magzat agy- és gerincvelő károsodásának kialakulását, valamint hatékonyan véd a fertőzésekkel szemben.
• Szelén
Hatása: Növeli a spermiumok számát, és csökkentheti a koraszülés előfordulását.
• Magnézium
Hatása: Segít megelőzni a vetélést.
• Vas
Hatása: Fokozza a betegségekkel szembeni ellenállóképeséget és jelentős szerepet játszik a szervezet méregtelenítésében.
Amit én szedek, kb 1 hónapja (még korai lenne eredményről beszámolni) az a cinkkel dúsított C-vitamin, folsav és E-vitamin!
Ha hiszel benne, szedsz vmt vagy teázol, ha nem, akkor is jöhet a baba!
Én hiszek benne, azért kezdtem el!
Remélem sikerrel járunk! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!