Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mit tennétek a helyembe?

Ti mit tennétek a helyembe?

Figyelt kérdés
Barátnőm a hétre van kiírva szülni elkérte kölcsön a pólyánkat, mert nekik nincs meg az övék. Na nem is lenne gond ha csak 1-2 hétre de 1-2 hónapra kérte és én is januárra vagyok kiírva! Adjam vagy ne nem tudom hogy ilyenkor mi a jó?!
2013. okt. 26. 13:59
 1/10 anonim ***** válasza:
45%
Ne add, hisz neked is szüksêged lesz rá akkor. Ezer forintêrt már lwhet kapni használtan
2013. okt. 26. 14:01
 2/10 A kérdező kommentje:
Szia én is e mondó vagyok de nem akarom hogy megsértődjön ez miatt rám!
2013. okt. 26. 14:03
 3/10 anonim ***** válasza:
81%

Ha a hétre van kiírva és 1-2 hónapra kérte.Te pedig januárra vagy kiírva...

Az akárhogy számolom Nov-Dec végig

Na most..az 2 hónap

Utánna szépen megmondod neki hogy mostmár kéred vissza,mert bármikor jöhet a baba

Sőt..kölcsönadnám,és mikor átadod mond meg kerek perec hogy Jan 1-jén kéred vissza...

2013. okt. 26. 14:06
 4/10 anonim ***** válasza:
64%

Én nem adnám oda!

Ha valóban 1-2 ezerért lehet venni használtan, akkor vennék neki egyet ajándékba. De az én új pólyámat így nem adnám neki.

2013. okt. 26. 14:08
 5/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha nagyon jó barátnő, odaadnám úgy, hogy kiírt napom előtt 8-10 nappal visszaadja.
2013. okt. 26. 14:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi a választ szerintem is az lesz megmondom neki hogy max január elején kérem vissza! Ha meg problémázik már akkor oda se adom mert ezt szerintem neki is be kéne látnia, hogy nekem is szükségem lesz rá!
2013. okt. 26. 14:09
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Gondolkodás nélkül odaadnám.Most van rá szüksége,nekem pedig csak januárban.Ha barátnők vagytok,akkor gondolom bízol benne,így ha megkéred,hogy január elején adja vissza,akkor meg is teszi.Nem lenne jó a lelkiismeretem,hogy neki kell,én pedig ülök rajta,szimpla irigységből.
2013. okt. 26. 14:11
 8/10 anonim ***** válasza:
74%
Te tudod, hogy mennyire megbízható a barátnőd. Ha 100%-ig biztos vagy benne, hogy a megbeszélt határidőig visszaadja, akkor szerintem odaadhatod. De, ha egy csepp kétely is felmerül, hogy nem fogod visszakapni, akkor ne add, hiszen az sokkal fontosabb, hogy neked is szükséged lesz rá.
2013. okt. 26. 14:11
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
A legjobb barátnőmnek odaadnám, azzal a feltétellel, hogy a szülés előtt visszahozza nekem.
2013. okt. 26. 14:12
 10/10 anonim ***** válasza:
39%
Aki ezen megsértődik, az nem is barátnő.
2013. okt. 26. 22:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!